Miért mondják hogy eleget fogytam jól nézek ki(hivatalosan túlsúly pedig)?
Figyelt kérdés
Még amikor mondom hogy 10 kg-t szeretnék fogyni akkor mondják hogy néznék ki sovány stb.
180 cm/ 84 kg (férfi)
105 ről fogytam le.
Ez rosszindulat vagy a zsíros képhez szoktak?
Mert a bmi szerint még mindig túlsúlyos vagyok
Viszont másrészről ha tényleg elfogadható ez a lányok számára akkor nekem már nem lenne fontos fogynom tovább.
aug. 17. 13:06
1/19 anonim válasza:
nem rosszindulatból mondják szerintem, csak ugye észrevették a -20 kg változást. nem tudom milyen lehet a testalkatod de 180 centihet a 84 kg szerintem teljesen jó.
3/19 anonim válasza:
180 centihez a 84kgval lehetsz éppen dagadt is, meg izmos is. Kezdj el edzeni (ha eddig nem tetted) és ne fogyj tovább. Kaját meg úgy lődd be hogy szinten tartson vagy nagyon minimális pluszban legyél.
4/19 anonim válasza:
Kéne fotó. Nekem 155 cm 62 kg mellett volt brutál jó alakom. Az is tulsulyos
5/19 anonim válasza:
Ennél kevesebb az csontváz. Visszataszító.
6/19 anonim válasza:
Ezzel engem is szoktak piszkálni, pedig még 1.fokú elhízott vagyok. Csak épp már megszokták, hogy 3. fokú voltam és lement rólam azóta 35 kg. Soványnak látnak, pedig még 15 kg feleslegem van. Ilyen ez, nem kell velük foglalkozni. Magadhoz és az egészséges tartományhoz igazodj :)
7/19 anonim válasza:
6, 180-hoz 84 nem túlsúlyos, hanem pont jó.
8/19 A kérdező kommentje:
Csak vádlim van, amugy nem vagyok izmos, nem edzettem, csak lábra, sok mozgás.
aug. 17. 17:40
9/19 A kérdező kommentje:
Nekem megfelelne ez a súly amíg párkeresés szempontjából nem jár hátránnyal (az elhízás az volt)
aug. 17. 17:42
10/19 anonim válasza:
1-es vagyok
amit írtak hogy állj neki edzeni az nem hülyeség. egy kondibérlet nem egy rossz dolog: formásodsz tőle (ha megfelelően csinálod) és mellette tudsz (kell is) enni. én azóta magabiztosabbnak érzem magamat amióta kondiba járok, látom magamon a változásokat és mellette (nagyjából lelkiismeretfurdalás nélkül) tudok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!