144 kiló vagyok, és 198 centiméter magasságú, túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
jún. 2. 14:49
2/23 anonim válasza:
Súlyos pszichés/értelmi problémák vannak a háttérben, ha 40-50 kiló túlsúlyt nem látsz magadon. Ha a kérdés valós, akkor ezeket a pszichés/értelmi problémák fiziológiai problémák is követni fogják hamarosan. Valószínűleg már most is vannak.
4/23 anonim válasza:
Ha a Mr. Olympia színpadára készülő világklasszis testépítő vagy, akkor reális lehet. Ha nem, akkor extrém túlsúly, és bármelyik nap jöhet a vég.
6/23 anonim válasza:
Kb 46 kg zulsuly van rajtad. 1.5 ev alatt lemegy
7/23 anonim válasza:
Attol függ. 144 kiló izo. Vagy 144kiló zsír?
8/23 anonim válasza:
Én 198 cm és 105 kg vagyok.
144kg szerintem már túlsúlyosnak számít.. de ne foglalkozz vele, ha így fittnek érzed magad, viszont ha nem, akkor ideje fogyózni.
Kerüld a cukros dolgokat, a finomított ételeket, fehér tésztás péksüteményeket, krumplipürét és egyéb gyorsan felszívódó kalóriával rendelkező ételt.. amikor ilyeneket ettem én is elkezdtem hízni
9/23 anonim válasza:
"ne foglalkozz vele"
Ne foglalkozzon 45 kiló túlsúllyal? Ezzel már nem lehet nem foglalkozni, mert a mozgásszervrendszer vagy az érhálózat közbeszól.
"ha így fittnek érzed magad"
144 kilóval hogy érezné magát bárki is fitten?
10/23 anonim válasza:
Ha testépítő vagy akkor nem. Egyéb esetben igen. 110-120 lenne a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!