144 kiló vagyok, és 198 centiméter magasságú, túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
2024. jún. 2. 14:49
11/23 anonim válasza:
"Ha testépítő vagy akkor nem"
Ha a kérdező Samson Dauda vagy Big Ramy, akkor oké. Ha nem, akkor még testépítőként is hatalmas baj van.
12/23 anonim válasza:
" 110-120 lenne a reális "
120 jaaa 🤣
még 110 se
jó az 95-100nak is max
13/23 anonim válasza:
Igen, de ez nagyon is jó pl a k1-be mint szuper nehézsúlyú kick-boxer. K.rva nagy ütésed lehet. Pl Semmy Schilt. 2,12m/155 kg.
14/23 anonim válasza:
Orvosi értelemben nem túlsúlyos, hanem II. fokban elhízott vagy, ha ez megnyugtat. Ez már súlyosan egészséget veszélyeztető állapot. Tegyél magadért, érdemes.
15/23 anonim válasza:
"ez nagyon is jó pl a k1-be mint szuper nehézsúlyú kick-boxer"
Ezen szuper nehézsúlyú (tehát súlyosan elhízott) küzdősportolók átlagéletkora a statisztikák szerint 15-20 évvel alacsonyabb, mint a normál testsúlyú személyeké. Ráadásul a kérdező minden bizonnyal nem egy tudatosan feltömegelt atléta, hanem simán csak egy lusta dagadék. Semmy Schilt pedig kapásból 15 centivel magasabb, mint a kérdező, ráadásul a K1 legtöbbet szteroidozó versenyzőjéről beszélünk, úgyhogy nem a legjobb példa.
16/23 anonim válasza:
15-ös! Nem kell komolyan venni mindent! Én már régen abba hagytam a k1-et. Sosem szteroidoztam és 186cm-vel vagyok 82kg.
17/23 anonim válasza:
Tök mindegy. Ezek zseniális méretek csak valamit kezdeni kellene vele.
18/23 anonim válasza:
Nem túlsúlyos. Ez már a 2es szintü elhízas
19/23 anonim válasza:
Jó akkor itt az ideje eldönteni, hogy gyurma Gyuri leszel vagy kick-boxer!? Mi minden segítséget megadunk, de ahhoz neked is akarnod kell.
20/23 anonim válasza:
Attól függ. Izom vagy zsír? A magasság/testsúly önmagában nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!