10-15kg túlsúly mennyire nagy?
Kalkulátor szerint 64-77kg kéne lennem ehelyett 85kg vagyok.
Elkezdtem sétálni de nem nagyon fogyok és hamar el is fáradok.
A BMI-t nézte, és a legkevésbé se fura, 10-es! Pont az lenne a fura, ha előírnának neki egy adott kilószámot. A normalitás keretei szélesek a vékonytól a teltig.
Csak így tovább, kérdező, majd fogysz, és egyre többet fogsz bírni.
"10-15kg túlsúly mennyire nagy?"
Rajtam 65 kg plusz van, mit gondolsz, mit válaszolok a kérdésedre?
A BMI sokkal nagyobb súlytartománnyal dolgozik. Pl 180 centi magasságnál 60-81 kg.
Most bocsánat, én nem a kalóriaszámokkal fogok foglalkozni... Persze az is fontos, igen 😊
Amikor elkezdtem konditerembe járni, nagyon sokáig, hetekig meg sem mozdult a mérleg. Aztán egyszer csak néztem, hogy végre elindult lefelé. A kondizást is egyre jobban birtam, és a mérleg is megyegetett lefelé szép lassan 😉
Aztán sajnos a tavalyi évem egy nagy 0 volt, folyton kiment a bokám, nem birtam sokat menni, állni, úgyhogy hiztam szépen 13 kilót. Április óta dolgozom végre, és most már lement 8. Igy is van felesleg igen, de már ezért megéri dolgozni 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!