Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tanácsokkal látnátok...

Milyen tanácsokkal látnátok el ha sosem fogytam még?

Figyelt kérdés
26 éves lettem és elértem a durva 150 kilót. Milyen módszereket javasolnátok nekem elkezdeni az életmódváltást amivel 110-120-ra lrgalább vissza tudok fogyni? Soha nem ettem egészségesen, nincs tudatos táplálkozásom, és a sport az szinte kizárt. Egyszer megpróbáltam de lépcsőzőgépen eltört a bokám a terhelés hatására (pedig csak 130 voltam akkor) és 1 perc után annyira fulladok és fáj mindenem hogy nem merek belevágni.
aug. 10. 22:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%

#20 Hú kérdező hát van mit javítani, szomorú olvasni. De mint írtuk, nem kell mindenről lemondanod. Kólát lecserélheted diétásra, de a kalóriatartalmát ennek is figyelned kell. A reggelid lehetne natúr zabkása gyümölccsel, a kávédba tegyél édesítőt vagy semmit. Vagy ha cukorral iszod, azt bele kell számolnod a kalóriába. Ha kakaóra vágysz, főzd otthon édesítővel, dobozos kakaóval, de ha lehet ne mindennaposan fogyaszd. A makarónid ne legyen ekkora adag és számold a hozzávalók kalóriatartalmát is. A nasi csak akkor és annyi menjen, ha belefér a kalóriakeretedbe. A vacsorád lehetne saláta párolt csirkemellel. Sokféleképpen lehet elkészíteni. És napközben legyen meg a sok vízfogyasztás, erre figyelj. Eleinte macerásnak tűnik a számolgatás, de pár hét alatt hozzá lehet szokni. Töltsd le a Kalóriabázis appot, sokat fog segíteni!

aug. 12. 15:27
 22/37 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hat rengeteg edesseget eszel mondjuk, aztan hogy kihagyod az az 1 kanal cukrot a kávédból, sokat nem oszt szoroz, nincs értelme a megszokott kávéízedet elrontsad!

Legalabb a kave maradjon a régi, hogy legyen erőd a változtatásra!

Feltéve ha nem 10 kávét iszol egy nap!

aug. 12. 16:09
 23/37 anonim ***** válasza:

Ennek gyomorszűkítő műtét a megoldása, mert a mennyiségeket ha megfigyeled, mennyiket eszel, szerintem több kiló egy nap.

Mérd le konyhaimérlegen. Le fogsz döbbenni, hogy hány kiló az a “kis sajtos makaróni” durum tésztából!

aug. 12. 16:12
 24/37 anonim ***** válasza:
A gyomorszűkítés egy ideiglenes állapot. Egy éven belül elmulik a hatása, addig van ideje a betegnek megreformálnia az étkezését, életmodját.
aug. 12. 16:19
 25/37 anonim ***** válasza:

Elmúlik fenéket! Miert teged műtöttek es tudod? Vagy olvastad a napi szaron.

Tenyleg utolsó megoldás és nem a legideálisabb, de nem azert mert elmúlik a hatása!

aug. 12. 16:32
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy a “megreformálás” abból áll, hogy napi 800 kalóriat eszik, felevvel a műtet utan, műtét utan csak pár kanállal egy nap, félévig!

Az valami. 300-400 kalória egy nap!

És kell szedjenek mellé vitaminokat!

Úgyhogy az en 800 kalóriás ajanlatom egy nap nem volt légbőlkapott!

aug. 12. 16:35
 27/37 anonim ***** válasza:
Jaj húzz már el innen senkit se érdekel a böszmeséged!
aug. 12. 16:37
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Olvass utana hany kaloriat ehetnek egy gyomorszűkítő műtét után! Első félévben! Akkora lesz a gyomra mint egy tojás! Böszme az anyád!
aug. 12. 16:50
 29/37 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék műtétet, pláne hogy meg se próbáltam még magamtól rendbehozni a súlyom, van akinek jó megoldás, egyelőre nekem ne javasoljátok.
aug. 12. 16:59
 30/37 anonim ***** válasza:
27%
Gyerekek, ez kabarézik! Ép értelmű ember nincs, aki így táplálkozik!
aug. 12. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!