Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen tanácsokkal látnátok...

Milyen tanácsokkal látnátok el egy 20 éves lányt?

Figyelt kérdés
Kissé elveszettnek érzem magamat, hogy középiskola után kikerültem a nagybetűs életbe, ezért nagy kíváncsisággal várnám a válaszaitokat, hogy ti milyen tanácsot adnátok egy 20 éves lánynak. Vagy esetleg mit bántatok meg amit nem hajtottatok végre mikor ti is ennyi idősek voltatok?

2022. aug. 9. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinálj mindent úgy, ahogy te akarod, ne engedj a szülői/baráti nyomásnak. Élj meg dolgokat.
2022. aug. 9. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Gyere mindent megmutatok, amit tudnod kell 😀😀😀
2022. aug. 9. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az konkrét kérdés.
2022. aug. 9. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Bő nyállal, szűk szájjal, és soha ne tartsa vissza a sikojait! :D

Amúgy meg az első és legfontosabb az az hogy ne ba$zd el a pénzed minden marhaságra! Váltsd be! Arany/dollár.

Amikor pedig elég összejött akkor azonnal vegyél ingatlant!

Nekem minden pénzem elment erre-arra. Semmi nincs meg belőle.

Hülye voltam. Ha legalább egy házat fel tudnék mutatni.

Bár az is igaz hogy anyáméknak vettem fel hitelt és a devizás kocsi lízing is beszopatott.

2022. aug. 21. 03:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is most kerültem be a nagybetűs életbe, szintén 20l vagyok. :) Hasonlóan elveszett vagyok én is, de nincs olyan, amit megbántam volna, legalábbis most semmi nem jut eszembe. Najó, talán az, hogy nem igyekeztem jobban a nyelvtanulással, de azt be lehet pótolni itthon is és amúgy is gány tanáraim voltak.

Az elveszettséget pedig én úgy próbálom orvosolni, hogy mindig kitűzök magam elé egy célt, egy hobbit stb, hogy ne érezzem úgy, mostmár benyel a felnőtt élet monotonítása és a munka világa, amit kb mindenkin tapasztalok a környezetemben. Ezek a dolgok fenntartanak, most pl egy fanfictiont írok wattpadon és munkahelyeket nézegetek és összeszedem, hogy mire kell pénzt össze gyűjtenem és hogy ezeknek mi a fontossági sorrendje.

2022. aug. 21. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!