Kevés lenne ez a súly?
Igaz, ha nem 12 éves vagy.
Egy tizessel alacsonyabb vagyok, de még nekem is utoljára huszonévesen volt jó az 50 kg. Xxs (32) méretem volt és 65/AA mellméretem.
Formásodni úgy tudsz, hogy normális ételeket eszel illetve megfelelő mennyiségű folyadékot viszel be.
Ez mellé az edzések is rátesznek egy lapáttal. De azért azt fontos megjegyezni, hogy csak edzéssel olyan sok mindent nem tudsz elérni , ha mellette ( feltételezzük) összeeszel minden szrt.
Ha zsírból szeretnél fogyni akkor kalóriadeficit , illetve a fehérje mennyiséget kell megemelni +sok rost. 1500 kcalnál meg nem érdemes lejjebb menni mert magaddal szúrsz ki.
BMI kalkulátorok pedig egyenlőek a béka seggével. Mindenkinek teljesen más a csontozata , testfelépítése . Suliba is van a netfit mérés, aminek kb annyi értelme van mint lónak kutyatápot adni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!