Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kevés lenne ez a súly?

Kevés lenne ez a súly?

Figyelt kérdés
Lehet adni a bmi kalkulator véleményére? 168cm 60kg vagyok 50kgra akarok lefogyni de a bmi kaljulator azt írja kevés ez a súly. Ez igaz?

júl. 27. 13:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Testzsírszázalék? Izomtömeg? Testalkat? Attól függ
júl. 27. 13:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Olyan a testalkatom mint jennifer lopez nak.vastag derék és comb stb
júl. 27. 14:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, ha nem 12 éves vagy.

Egy tizessel alacsonyabb vagyok, de még nekem is utoljára huszonévesen volt jó az 50 kg. Xxs (32) méretem volt és 65/AA mellméretem.

júl. 27. 14:05
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Úristen, ne akarjál 50 kilóra lefogyni! Most vagy pont jó. Mire számítasz pont attól? A BMI kalkulátornak nem véleménye van, mert nem ember, hanem szakmai megegyezés.
júl. 27. 15:08
 5/18 A kérdező kommentje:
Nadszalvekony akarok lenni
júl. 27. 15:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleve olyan a testfelepitesed akkor veszett ugy. Ez genetika. El kell fogadni
júl. 27. 15:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ha egy betegség miatt lefogysz - elég egy vírusos hasmenés is, akkor két lépést nem fogsz bírni megtenni. Nem véletlenül találták ki az egészséges testsúlyt. Nádszálvékony pedig csak a mesében van, magyarul azt úgy hívják: ijesztően sovány.
júl. 27. 15:44
 8/18 A kérdező kommentje:
Értem 54kg milyen? 168cmhez
júl. 27. 15:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Karcsú.
júl. 27. 15:55
 10/18 anonim ***** válasza:
72%

Formásodni úgy tudsz, hogy normális ételeket eszel illetve megfelelő mennyiségű folyadékot viszel be.

Ez mellé az edzések is rátesznek egy lapáttal. De azért azt fontos megjegyezni, hogy csak edzéssel olyan sok mindent nem tudsz elérni , ha mellette ( feltételezzük) összeeszel minden szrt.

Ha zsírból szeretnél fogyni akkor kalóriadeficit , illetve a fehérje mennyiséget kell megemelni +sok rost. 1500 kcalnál meg nem érdemes lejjebb menni mert magaddal szúrsz ki.

BMI kalkulátorok pedig egyenlőek a béka seggével. Mindenkinek teljesen más a csontozata , testfelépítése . Suliba is van a netfit mérés, aminek kb annyi értelme van mint lónak kutyatápot adni .

júl. 27. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!