Nagyon kevés 162 centihez a 46-47 kg-os súly?
Figyelt kérdés
18/L vagyok, 162 centi, súlyom 46-47 kg között szokott lenni. Ez elég kevésnek tűnik, de egyáltalán nem látszok anorexiásnak. Voltam 50 kg is, akkor a hasamon meg az oldalamon párnácskák jelentek meg. Viszont egy stresszhelyzet miatt lefogytam ennyire, és azóta képtelen vagyok hízni és normálisan enni.2020. szept. 13. 10:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Én 164 cm vagyok, és 56 kilosan már mindenki azt mondja nagyon vékony vagyok.
2/6 anonim válasza:
Nem. Feleségem 170 centis és 47-49 között mozog, és egyáltalán nem anorexiás.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezt amúgy nem értem, hogy más kb 10 kilóval több, és ugyanúgy néz ki, mint én 46 kilósan.
2020. szept. 13. 11:01
4/6 anonim válasza:
skinny fat, olvass utana, ne zsirt hizz magadra, hanem izmosodj kb +5kg,-t.
6/6 anonim válasza:
Szerintem kevés. 160 cm vagyok de mondjuk én tutko anorexiásnak néztem ki 48 kg-osan. 53 vagyok, így sem sok még...
Egyél este!
Nem tudsz vagy nem mersz enni? Mert azt mondod jó vagy úgy ahogy vagy, de közben hogy enni sem bírsz.
???
A párnácskát csak te látod magadon akkorának. Én is úgy vagyok. Nagyobbnak látom magam mint vagyok. Persze mindenki másképp is hízik, de a plusz 3 kg legalább az eloszlik úgy, hogy annyira nem látványos, ahogy mi gondoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!