Az hogy lehet hogy tegnap voltam edzeni, és másnap több mint egy kg-mal többet mutat a mérleg?
🤦🫤🤷
Talán izmomnövekedés következett be? Nem voltál még nagy wc-n?
Fogjátok már fel hogy a fogyás és a hízás ugyanúgy hosszú folyamat. 4 napig el se dönti a szervezet hogy amiz megeszel azt raktározza vagy sem.
Az pedig hogy a merleg többet mutat nem feltézlen zsírosodás/hízás. Lehet
- menstruáció előtti vízvisszatartás
- meleg idő miatti vízvisszatartás
- stressz, rossz alvás miatti vízvisszatartás
- edzés után az izmok feltöltődt3k szénhidráttal
- nem voltál nagy wx-n
- több folyadékot ittál
- több szénhidratot ettel ami szonten ideiglenes vizvisszatartas
- amiatt is tarthatsz vissza vizet h azon izgilsz h hoztal e
- nem reggeli, wc utani es eves elott sulyokat probalsz osszehasonlitani
- volt egy hibas merese a merlegnek
Es meg egy csomo mas. Egy nap alatt nem lehet fél kilót se hízni nemhogy egyet
Múltkor megmértem magam este lefekvés előtt, reggel 2kg-val több voltam
nem hinném, hogy éjjel híztam 2kg-t...
Ne méregesd magad egyfolytában, heti 1x kb ugyanabban az időpontban, akkor fogsz látni változást. A napi méregetés csak stresszel
Nem kell minden nap mérni magatokat. Fogjátok fel. Elég havonta 1-2 alkalommal. A mindennapi mérés ilyen hülye kérdéseket szül.
A fogyás lassabb, hosszabb dolog ennél, nem egy nap alatt fordul.
"izomszövet súlya kétszer annyi mint a zsírszövetnek. Ergó, ha voltál edzeni és izmot építettél"
A másik ökörség, amikor egy-két tudatlan szerint az izomépítés egyik edzésről a másikra történik, és laikus naturál hobbigyúrósként egy nap alatt 1 kiló száraz izomszövetet lehet növeszteni. Vak vezet világtalant ezen az oldalon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!