Most kaptam állást tanárként. 8-14 óra között ott kell lennem a munkahelyemen rövid szünetekkel. A munkába járás 1,5 óra, közben nem tudok enni.Hogyan tudnék így egészségesen étkezni és kalóriát számolni?
Tanár vagyok, de most ugye viccelsz? :D
Szünetben betolsz egy szendvicset és kész. Nálunk van 20 perces nagyszünet is, az a kajálási idő általában.
Nálunk a 32 órát bent kell tölteni (hivatalosan).
Én pedagógus vagyok, igaz nem gyalogolok 1.5 órát a suliba, de kb. ugyanennyit közlekedek, amiből 2x25 perc kerékpározás.
Én otthon főzök, mert a férjem és a gyerekek is azt eszik.
Reggelit viszek magammal, általában a tízórai szünetben (15 perc) eszem meg.
Továbbá viszek még valamit ebédre, általában előző napi maradékot. Van a tanáriban mikró. Ha hazaérek 15 és 17 óra között, akkor gyorsan összedobok egy vacsorát. Persze nem minden nap főzök, sokszor van annyi előző napokból, hogy nem kell főzni, így is elég.
"Igazából jobb lenne reggeli nélkül indulni és "
Az egészséged szempontjából egyáltalán nem jó ötlet.
Az egészséges vércukorszint alapja a tartható diétának, hisz ha nagyon ingadozik, az vezet falásrohamokhoz.
Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ébredés után röviddel egyél.
""Most kaptam állást tanárként. ... júl. 13."
Most?..."
"gyalogosok oda-vissza másfél órát. Gyalogolok. ... semmilyen élelmiszert áruló bolt nincs a közelben."
De ilyen hosszú gyaloglás közben csak van valahol út közben, ha nem is kimondottan a legrövidebb útvonal mentén. Egy kis kitérőt megérhet.
Ugyan, áruld már el, 29-es, hogy pontosan mi az akadálya annak, hogy valaki július 12-én kapjon tanári állást?
(A kérdés persze attól még hihetetlen, de messze nem emiatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!