Mit érdemes mondani, ha egy munkahelyen csak rövid ideig voltam? Többi lent..
Én megmondtam őszintén, hogy olyan kollégákat fogtam ki akik szemétkedtek, ezért voltam ott csak 2,5 hónapot. 2 helyre is interjúztam ezek után, és mindkét helyen sikeres volt a felvételi. Szóval ez inkább csak egy kíváncsi kérdés, és annyira nincs jelentősége.
Mond meg őszintén, hogy csalódtál a munkában, nem az volt amire számítottál, és ígértek.
Előfordul az ember életében, hogy nagyon hamar kiderül hogy egy munkahely nem neki való. Nagyon fontos hogy le tudd vonni a konklúziót és tömören meg is tudd fogalmazni. Lehetnek ilyen válaszok arra a kérdésre, hogy mi volt az a bizonyos rövid időszak:
-Más volt, mint amire számítottam, csalódtam
-Nem tetszett a vállalati kultúra
-Rájöttem, hogy ez a fajta munka nem nekem való és megértettem hogy mi is az, amivel igazából foglalkozni szeretnék
A lényeg, hogy ne olyan válaszaid legyenek, hogy "szeretem ha nincsenek komoly elvárások az irányomba, pöccre 8 óra munkaidő után eldobok mindent és szeretem a magas fizetést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!