Érdemes kihúzni egy évig ezen a munkahelyen, vagy inkább lelépjek?
Nemrég kezdtem egy új munkahelyen, és úgy gondolom, a CV-mben azért jobban mutatna, ha legalább egy év munkaviszony meglenne.
A maradás mellett szól:
-elég jó a fizu (nem magas, de én máshol még nem kaptam ilyen jó ajánlatot)
-jó presztizsű hely, jól nézne ki a CV-ben
A távozás mellett szól:
-szakmailag számomra egy nulla, semmi köze egyik végzettségemhez se, nem tudok fejlődni sehová
-állandóan olyan fáradt vagyok, mint akit agyonvertek, semmire nincs időm, sem energiám
-sokszor szorongok, mikor bemegyek
-a kollégák enyhén szólva toxikusak, néha rosszindulatúak, az egyik kollégát (fiatal lány) úgy kiutálták, hogy a csaj állandóan sír, meg betegeskedik is azóta, és attól tartok, engem is kiutálhatnak
-nagyon intenzíven csapatmunkára épül a dolog, tehát nem tudok függetlenedni a toxikus kollégáktól, ráadásul én amúgy is az önálló munkavégzést kedvelem.
Komolyan azért szenvednél egy évig mert jobban mutatna az önéletrajzodban?Ezt nettó hülyeségnek tartom,ne kínozd magad ilyen apróság miatt.
Keress másik lehetőséget folyamatosan és lépj amint kapsz egy jobbnak tűnő ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!