Volt olyan munkahelyed ahova csak pár alkalommal mentél és ott hagytad?
Figyelt kérdés
Amikor elvállaltad hogy megnézd " élesben" milyen, és pár alkalom után befejezted. Nem volt ciki?2022. máj. 7. 08:15
1/10 anonim válasza:
Persze, kaosz volt, nem lattam a rendszert, a kollegak jo arcnak tuntek ugyan, de maga a munkahely nem tunt olyannak, hogy en oda szivesen jarnek nap mint nap, raadasul keveset is fizetett. Kb 2-3 napot mentem, aztan irtam, hogy bocs, de ez nem jon be.
Ciki vagy sem, megis csak egy munkahelyen toltom az eletem nagy reszet, nem fogok azert maradni valahol, mert kinos lenne, ha nem mennek.
2/10 anonim válasza:
Ciki volt, tanultam belőle, hogy máskor próbanapot igényeljek előtte, mielőtt bevállalnám. Nem volt nekem való a hely, de csak az ott töltött napokon jöttem erre rá.
4/10 anonim válasza:
Persze hogy, volt bukok voltak az emberek meg 5 főnök volt 1 embere.Irodába semmit nem mondtak meg emelgetni is kelett azt léptem is.Nem testépitő vagyok hogy, 8 órába 20 kg emeljek 0 szünetel 5 a vezetők meg csak bámulnak nem segitenek csak kötekednek.
5/10 anonim válasza:
Men nem próba nap kell kamera kel az emberekre mint a rendöröknél,jegyelenörnél akkor lehet látni milyen a valóságban a hely rengeteg papir munkát el lehetne igy kerülni.
6/10 anonim válasza:
Volt,de en utólag megbantam hogy nem voltam elég kitartó. Főleg hogy oda a budos életben nem lehet visszamenni. Nem cikinek éreztem hanem csalódott voltam. Egyrészt mert azonnal éreztem hogy ez nem az en munkám másrészt pipa voltam hogy az interjún nrm mondtak el a pontos munkakört. Utólag úgy érzem rossz döntés volt, de majd az élet eldönti, es ad egy választ. :(
7/10 anonim válasza:
Utolsó vok:tehát ebben a tanulsag hogy az üljön be interjúra akinek van fogalma a leendő munkakörről, mondják el az elvarasokat pontosan, es akkor nincs meglepetés. Persze ebben az is benne van, hogy nem találnak embert egy jó db-ig, de jobb az egyenes út en azt mondom.
8/10 anonim válasza:
Egyik helyen 2 napot voltam. Pont jött a Covid ez meg családsegítő munka volt. Valahogy akkor a fene sem akart házhoz járni..Volt egy másik hely kórházba kerestek reahabillitációs osztályra szoc. munkást. Kiderült, hogy az egész ápolás. Ami azért ciki mert nekem semmi tapasztalatom nem volt, hogy kell vért venni, fürdetni stb.. Egyébként aki azt mondja, hogy nem lehet visszamenni. Miért ne lehetne? Nálunk volt olyan aki felmondott és pár év (olyan is volt, hogy pár hét) múlva visszajött.
9/10 anonim válasza:
Azért nem lehet mert az presztízs hely. Gondolom nem akarnak átjáró hazat v mittudomen. Aki akkor vett fel es a vezető is uaz marad, biztosan nem foglalkoztatnak.
10/10 anonim válasza:
Ne kis cégre gondolj. Ott sokkal rugalmasabbak es nem csinálnak ebből ügyet. Egyszerűen nem téma ha vki elmegy mand visszajön. Es egyébként multinál évekkel ezelőtt sem volt meglepő ha vki visszament.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!