Mi volt a legrosszabb munkahelyed?
Talán ott, ahol az ember munkája nem számított. Rendesen dolgoztál, jobb körülményeket teremtettél, aztán ahol terveket írogattál, most 13 cm-es betűméretben csúnya szavak szerepelnek, ami valószínűleg az alkohol miatt le se jön a tábláról.
Talán ott, ahol a főnök össze akart jönni egy másikkal, ezért bár papíron jónak számítottál, de a munkádat nem találtak értékesnek.
Talán ott, ahol nagy volt a hajtás, nem láttál a főnök részéről példamutatást, emellett neki a lányok tetszenek, de a munkájuk nem, meg mikor segíteni kell, akkor oldjátok meg. Orvosi ellátásra is szorulhatsz a bánásmód miatt, de ő főnök, mindig és mindig az marad.
Talán ott, ahol azt mondják, csak én hiszek benned, aztán az oroszlánrész elvégzésével, másnak írja azt, amit csináltál.
A fizetés mindenhol jó volt, csak velem voltak a bajok.
Gyári munka, minőségellenőr.
A műszakvezetőnő dugott az egyik dolgozóval. Az a pasi nem dolgozott semmit, csak együtt lógtak. Plusz 2 ember helyett kellett dolgoznunk miattuk.
Nem adtak munkaruhát, egyszer télen ki akartak küldeni a hidegbe dolgozni a csarnok elé valamit átválogatni.
Mondtam hogy nem megyek, mert nem akarok megfázni. "drága, hát vedd fel a kabátodat!" "persze drága, ha kifizeted a 45e forintot most rögtön amibe került, kimegyek benne!"
Nah, nem kellett kimenni.
A társaság is szar volt, senkivel se lehetett beszélgetni. Elvont, rosszindulatú buz1k voltak mind.
Vendéglátás, konyha.
Nem csak főztem, csináltam minden mást is (kukamosás, wc pucolás, mosogatás előkészítés).
Délelőtt 9től éjjel 2ig. Másnap újra az egész.
2 hónap alatt 14 kilót fogytam és maradandó betegségem is lett.
Ja, és a főnök is egy gennyláda köcsög volt..
Az ország legnagyobb mezőgazdasági kombinátjánál, számviteli osztály, 80-as évek. Bloááá:(((((( Szemét vén szipirtyó főnöknő.
A másik: Pest megyei multi, 2000-es évek eleje, szintén számviteli osztály. A főnöknő egy tündér volt, de a kollegák szemetek.
Sajnos az összes munkahelyemen ami eddig volt voltak rossz tapasztalatok.
Sajnos ez egy magyar sajátosság a munkahelyeken:
- Bunkó főnök/felettes, lekezelő, szarba sem vesz, de persze őt dolgozni még nem láttad , vagy ha igen akkor ő mindent jobban tud✓
- Áskálódó kollégák, kibeszélnek, érzed, hogy próbálnak rád nyomást helyezni, mint ha ez lenne a hobbijuk, hogy kit tudnak előbb idegileg kikészíteni.✓
- Fizetés nem egy nagy szám, örülj, hogy itt dolgozhatsz, "el lehet menni ha nem tetszik" mentalitás ✓
- Rossz légkör, besavanyodott emberek, barátkozni felesleges ✓
- Rendezetlenség, szervezetlenség, hatékonyság a béka segge alatt ✓
- Titkolózás, beetetés, mézesmadzag húzogatás, amíg nem dolgozol ott, aztán rácsodálkozol, hogy a dolgok még sem olyan szépek ✓
Nekem ezek a tapasztalataim voltak, de szerintem ezzel leírtam a magyar munkahelyek 90%-át.
Szerintetek miért szűnt meg az egyik legnagyobb munkahely értékelő portál a munkahelyek.hu? Pont ezért, mert a legtöbb magyar munkahely egy darab szarkupaccal egyenlő és bántja a cégvezetők egóját, hogy kiderülnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!