Mióta dolgozol a jelenlegi munkahelyeden? Mit szeretsz ott és minek kéne változnia leginkább, ami a legrosszabb számodra?
Március óta. Nagyon szeretem magát a munkát, a csapatomat, a lehetőségeket.
Ami a legrosszabb, az az hogy vannak nem épp jó fej, nem épp rendszerető távolabbi munkatársak is az épületben, miattuk fáj a fejünk sokszor.
Plusz a felsőbb vezetés, akikkel szerencsére kapcsolatom nincs a mindennapokban, de ugye ők döntenek sok mindenről, hát nem épp a legnormálisabbak...
Könyvtáros vagyok már 2016 márciusa óta. Imádom a munkám, a légkört is, és nagyon jó munkatársaim vannak. De természetesen van 1-2 kolléga, akivel kevésbé jó a viszonyom.
Szeretek az emberekkel foglalkozni és természetesen olvasni is.
Lassan 2 éve vagyok itt, de még mindig annyira szeretem, mint az első héten. Ilyen mélg nem volt velem egyik korábbi helyen sem, pedig a munkaköröm korábban is szerettem. Amit szeretek:
nagyon jó a céges kultúra, hatalmas rugalmasság, a főnököm és a közvetlen kollégáim nagyon jó fejek és könnyű velük együtt dolgozni, van egy csomó extra juttatás stb
Amin változtatnék: a belsős kommunikáció javítása, az egyértelmű elszámoltathatóság meghatározása. Néha úgy tűnik, hogy akkor a káosz a cégnél, hogy nincs kit felelőségre vonni, amikor valami nincs elvégezve, az információ össze vissza szét van szórva a csapatok között bármi logika vagy struktúra nélkül, sokszor megy a másra mutogatás, hogy az ő dolga lenne, az illető meg sose hallott a folyamatról.. Ez sok startupra jellemző, tudtam, hogy ez fog rám várni, de emiatt egy csomó dolog csúszik, kicsit szalmaláng jellege van a projektek többségének. Viszont ez jó is egyben, mert többek közt azért vagyok itt, hogy rendbetegyem ezeket a folyamatokat.
Kicsit több, mint egy éve.
Pro:
- Néha kevés a munka, szóval lezavarom 1-2 óra alatt és a nap többi részében pihenhetek.
- Gyalog kb. 5 percre van a hely.
- A kollégákkal nincs gond, a műszakomban mindenkivel kijövök és van, aki már jó haver lett.
Kontra:
- Kevés pénz.
- A főnök mindenért cssztet mindenkit. Az a szemlélete, hogy így többet dolgozik az ember.
- Káosz van általában. A gyártás nincs megtervezve, sokszor az utolsó pillanatban állnak neki új dolgoknak és át kell szervezni.
2006 óta.
Kornyekhez képes átlag feletti fizu, albérlet támogatás, laza változatos munka, 10 percre az alberlettol, korai nyugdijazas, 47 evesen mehetnek elorehozottba. (Nem Magyarország)
Nagy negatívuma a jelenlegi főnök. Meg egy ilyen idióta nincs ezen a földön. És fél éve lett kinevezve, szóval még itt lesz egy darabig.
Kicsivel több, mint 2 éve dolgozom itt. A fizetés jó, a munkakörülmények jók, a munka nem nehéz és vagyunk rá elegen, a kollégákat meg el tudom kerülni annyira, hogy ne idegesítsenek.
Csak egy dologgal van bajom: folyamatos 12 órás munkarendben dolgozunk egy éve. Előtte 8 órás folyamatos volt, azzal nem volt semmi bajom, de a 12 órázástól már hányingerem van: nem tudom kipihenni magamat, mire megszoknám, hogy nappalos vagyok, már éjszakára kell menni, ráadásul a cég a szabadnapjaim 1/3-ától megszabadított, így az éves leállásokon kívül nincs fizetett szabadságom. Úgyhogy most állást keresek, mert cégen belül 8 órás munkát nem tudnak biztosítani, túl sok a csókos, akit beültettek ilyen-olyan úri pozíciókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!