Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt a legrosszabb munkahel...

Mi volt a legrosszabb munkahelyed?

Figyelt kérdés
Ami miatt kénytelen voltál váltani, mert olyan rossz volt a munka/bejárás/közösség.
2021. ápr. 26. 12:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
És tényleg. A profession oldala jön be ha beírom. Ez most meglepett. Két éve jöttem el Magyarországról és akkor még volt, mert zargatott a főnök hogy regisztráljunk és értékeljük a céget.
2021. ápr. 26. 19:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11, Azóta beperelték a céget jó hírnév megsértése miatt és meg kellett szűntetniük. Remélem majd lesz egyszer egy hasonló oldal, külföldi anonym szerveren, amit nem tudnak basztatni :D Nyilván a cégvezetők a rossz véleményt már nem fogadják olyan kedvesen.

Kicsit akkor ráeszmélnének a munkáltatók, hogy nem ők az Istenek, hanem a dolgozó is ember, legalább a véleményünket elmondhatjuk.

Volt olyan munkahelyem, ahol a több száz fős dolgózói létszámot összehívták, egy kis "okosításra", mert valaki csúnyát mondott a főnökre. És ki lettünk oktatva, ha ez mégegyszer előfordul, komoly szankciók lesznek.

2021. ápr. 26. 19:27
 13/15 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%

Egy üzemi konyha.

A kollégák állandóan üvöltöztek a főnökkel együtt.

Sokat kellett utaznom.

Irodára vettek fel, de konyhai munkát kellett végeznem.

Fizetés feketén.

Nem biztosítottak szinte semmit.

A tulaj tipikus simlis KKV-s, "mi egy család vagyunk"

Nem volt szabadság.

Szerettek levonni a fizetésből mindenféle ürüggyel.

2021. ápr. 27. 07:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Penny. Diákmunka volt, de a főnök úgy kezelt, mint egy rendes alkalmazottat, azt mondta, hogy nem érdekli, hogy iskolába járok, tanulnom kell, ez egy munkahely. Minden napra beírt automatikusan. Egy műszakban több műszakvezető volt bent, mint sima dolgozó, és a műszakvezetők semmit sem csináltak. Voltunk bent ketten dolgozók, meg hat műszakvezető. Mind más-más utasítást adott nekem, és amikor azt mondtam, hogy "Már xy megkért másra", az volt a válasz, hogy "Nem érdekel". Szóval egy perc nyugtom nem volt. Egy műszakban összesen egyszer ehetett bemenni inni, enni nem lehetett, ebédszünet nem volt. Ha bementem inni rögtön leordított az egyik műszakvezető, hogy mit képzelek nem pi csa vakarásért kapok én fizetést, ne merjek inni. Ha megálltam orrot fújni, akkor is ordítottak velem, hogy lusta vagyok. A betanítás olyan volt, hogy gyorsan, fél percben elhadarta az egyik vezető mi hol van, és ott a béka, kezeld. Nos, én nem tudtam kezelni egyáltalán, mert be se mutatta senki. Majd az arcomba röhögve közölte a felettesem azt, hogy "Ja, kéne acélbetétes cipő, de nem kapsz, haha". Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy azt mondta a felettesem, hogy hozzak ki békával egy x raklapot, hatalmasra volt pakolva, tele üvegekkel, én meg voltam 50 kg és lány, alig bírtam kihúzni, és amikor kihúztam leüvöltött, hogy nem ez kell, vigyem vissza. Visszavittem, majd leordított, hogy nem tudom betenni a helyére(mivel a betanítás nulla volt, és nem tudtam kezelni a békát egyáltalán). Összevesztem vele, hozzávágtam a céges pólót, mikor jöttem ki az öltözőből és soha többé nem mentem abba az üzletbe. Kemény 2,5 napot voltam ott, de 2,5 évnek tűnt, elég is volt. Soha többé nem megyek boltba dolgozni, ha lecsövesedek akkor sem! Azóta szereztem szakmákat egyébként, és egyetemre készülök.
2021. máj. 1. 20:45
 15/15 anonim válasza:
9/14. válaszolónak: A munkahelyeink.hu oldal nem szűnt meg, a mai napig használom és mondhatom, nagyon jó, sok mindent megtudtam bizonyos cégekről.
2022. okt. 25. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!