Mi volt az eddigi legrosszabb munkahelyed, munkatapasztalatod ? Mi volt a legjobb ?
Legrosszabb egy olyan hely volt ahol a főnök állandóan politizált és mikor megtudta, hogy engem nem érdekel a politika direkt azért is csinálta. Egy másikban az alkoholista munkatársam meg akart verni félig részegen, mert bekattant az agya mikor rászóltam, hogy nem kéne ennyit inni és használhatatlan a munka amit produkál. Hamar szétváltak útjaink.
A legjobb, amiben most is dolgozom még az egy 6 órás munkahely ahol megkapom a rendes 8 órának való fizetést. Azért ez elég nagy kincs itthon.
Legrosszabb:
Kozmetikai csomagolóüzem,Bp.A régiek nem szóltak az újakhoz.A főnök fölényes volt,és folyton ideges.Öltözőszekrény és ülőhely az ebédlőben szintén csak a régiek kiváltsága volt.
Átlagosan 3 napot marad meg ott egy új ember.Én 1 hónapig bírtam,szerintem rekordot döntöttem :D
Legjobb: Elektronikai cég,Kispesten.Könnyű,ülő munka,rendes főnök,jó fizetés,kevés kolléga.6 évig csináltam,de besokalltam a sok utazás miatt(napi 3 óra hossza) és sajna otthagytam...
Dunaharaszti Cocacóla hungary gyár multipack csomagoló pack.
Igazi rabszolgamunka 12 órában kőkemény nonstopp fizikai szalagmunka 400% on és mindezt aprópénzért.
6 / 8 zsugorcsomagolt 2l (2,5) es kólákat kellett újracsomagolni. Dobálni lell fel a raklapról a futószalagra, míg egy másik valaki vagdalja le a fóliát a palackokról. Ha belevág a műanyagflakonba és az elrobban tiszta kóla vagy nyakig. És tiszta izzadság.
Rettenetesen monoton. A szünet eltelik mire kiérsz a csarnokból, de tökmindegy mert úgy se tudsz egy padra se leülni 10 percre hogy kifújd magad. Engem akkor rugtak ki mikor fogtam a halomból egy kólásrekeszt és ráültem hogy az egész napi ácsorgás után valamelyest pihentessem a bokám.
Na ezt a munkahelyet nem sajnálom! Voltam napszámba meg minden de ez nem embernek való.
Volt egy kigyúrt börtöntöltelék kollegám ő a 4 ik nap azt mondta inkább visszamegy a sittre, mert ott jobb. (Ez nem vicc!)
Jk9 Szigetszentmiklós
Családbarát& állatbarát munkahely egy igazi állat főnöknővel.Alacsony ,köpcös,nárcisztikus személyiség,mint egykori híres diktátor női megfelelője.
Ott a fagyi és a galamb elve érvényesül: Ha nem nyalsz,repülsz!
A munka tök jó,de ha nem dícséred a boszi frizuráját,öltözékét,és nem vagy hasonló őhozzá,netán fiatalabb és szebb merészelsz lenni,akkor nem lesz hosszú távú maradásod.
Én így jártam,2 hónap után mehettem...se nem hódoltam be,ráadásul a 18 évvel fiatalabb vőlegényem rendszeresen várt rám a munkahely előtt,amitől veszettül irigy lett a vén satrafa.
Egy optikaban dolgoztam, ahol megtiltottak hogy parfumot,sprayt vagy kezkremet hasznaljak es illatos oblitovel, mosoporral vagy bármivel aminek illata van mossam a ruhaimat, persze ugyanez vonatkozott a tobbi kollegara is, mert a fonok nem szerette az illatokat.
Mikor pakoltam ki a taskambol, annyira sem vehettem elo a telefonomat hogy letegyem az asztalra, vagy megnezzem mennyi az ido. Csak akkor telefonalhattam ha arra engedelyt kertem a fonoktol, es meg is adta. Pl ha beteg volt az egyik szerettem, es erdeklodni akartam a hogy leterol akkor fel kellett hivnom elotte a fonokot, persze ceges telefonrol hogy telefonalhatok-e a beteg családtagomnak.
Fel is mondtam onnan, mert mindennek van hatara. Nem lehet hogy egy fonok olyan szinten uralkodjon barki felett, hogy a szemelyes higeniajaba is belekosson. Apropo, a csalad az elso!! Minden helyzetben!! es nem azert elek hogy dolgozzak, hanem a csaladomert es azert dolgozok hogy eljek. Es a ketto nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!