Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Fidesz-Maffia miatt most...

A Fidesz-Maffia miatt most tettek ki a cégtől több ezer embert az utcára, jogi útra érdemes ezt a munkahelyen terelni?

Figyelt kérdés

Behozta ez a tolvaj, hazug kormány, hogy a munkáltatók dönthetnek, hogy élnek a kötelező oltás lehetőségével.

A kormányhoz közeli multik pedig bólintottak a Fidesz Maffiának és Orbánnak.

Így aki nincs beoltva azt azonnali hatállyal felmondtak neki.

2 millió magyar nincs beoltva, mert tudja, hogy az oltás = életed végéig oltás okkal kell élned.

A vakcinák pedig döntőt többsége haszontalan és jóisten tudja milyen mellékhatásokkal jár….

———————————————————

Szerintetek érdemes ügyvédet fogadnom?

Ez egyéni diszkriminációnak minősül szerintem.

Mintha ismételten szednék az ártatlan zsidó embereket és vinnék megsemmisíteni.

Teljesen fel vagyok háborodva, meddig mehet ez így. Meddig lopja még ki a pénzeket az országból ez a mocskos kormány, normális az, hogy lassan 600Ft a benzin ennek fele adó!

2021. okt. 30. 04:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Na, még egyszer! Beteg vagy! Kezeltesd magad és szerencsésebb esetben törlik ezt a kérdést.
2021. okt. 30. 05:02
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

1. Teljesen igaza van a kérdezőnek. Ami történik az nem normális.

Csinálhatnak ezek bármit, be nem oltatom magam soha.

2021. okt. 30. 05:18
 3/17 A kérdező kommentje:

A másik anyacég felajánlotta felvesz, és most pedig a rendeletre beintett, mivel nem vagyok beoltva benne van a rendszerben!)

Nálunk regisztrálták cégen belül a rendszerbe ki kapta meg az oltást és mikor.

Nem én vagyok a másik, és nem találom kicsit se viccesnek ezt a helyzetet.

A Fidesz eladósította tönkre tette az orazágot 12 év alatt, pont mint Gyurcsány 2006-ban.

Az egészségügyből is 3500 embert tett ki az utcára, az volt az első lépés. Most a második lépés következett.

3000 mlr. Gyk. Milliárd Ft ellopott a Magányugdíjak, részvények milliárdjait helyezte alapítványokba.

Orbán Takarod csoportot ajánlom Facebookon lépjen be aki, el akarja takarítani ezt a tolvaj bandát.

Hihetetlen, hogy mivé vált Orbán Viktor

Emberek meddig hagyjuk még ezt?

2021. okt. 30. 05:45
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Menj el szavazni, mást nem tudsz tenni. A bitófa már kiment a divatból sajnos.
2021. okt. 30. 05:54
 5/17 anonim ***** válasza:
19%
Munkahely teremtés fidesz módra.
2021. okt. 30. 05:57
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

Ezt kajak van, aki elhiszi?

Főleg, hogy direkt szabályozva van, hogy milyen módon mondható fel a szerződés erre hivatkozva...

Szánalmas, beteg, gyűlöletkeltő kérdés.

2021. okt. 30. 06:42
 7/17 anonim ***** válasza:
63%

Soha nem fogsz ilyenben pert nyerni, mert a rendelet előtt a legnagyobb fejesek ültek össze ezt megvitatni.

Kíváncsi lennék arra is, mennyi szemetet viszel be a szervezetedbe, ami rendben van, de az oltást a Sátán kreálta. :D

Én azért vagyok beoltva, hogy hagyjanak békén. Ha nem b_szakodnának korlátozásokkal, még ma sem lennék, mert huszonéves, egészséges fiatal vagyok, nullás (legellenállóbb) vérrel. Úgy gondolom, hogy ha valamit be akarnak juttatni, akkor úgyis megteszik (csapvíz, liszt, akármi útján). Lehet harcolni a világ ellen, csak felesleges.

2021. okt. 30. 06:46
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
Jááááájjjj Mindmeghalunk! Chips van az ótásba XD
2021. okt. 30. 06:56
 9/17 anonim ***** válasza:
63%
Ennyire félsz a szuritól? Bibis lesz a karocskád egy napra. :(
2021. okt. 30. 07:18
 10/17 anonim ***** válasza:
85%

#10 még ha csak fájna....:(

Nekem viszketett is... :D

2021. okt. 30. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!