Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Fidesz-Maffia miatt most...

A Fidesz-Maffia miatt most tettek ki a cégtől több ezer embert az utcára, jogi útra érdemes ezt a munkahelyen terelni?

Figyelt kérdés

Behozta ez a tolvaj, hazug kormány, hogy a munkáltatók dönthetnek, hogy élnek a kötelező oltás lehetőségével.

A kormányhoz közeli multik pedig bólintottak a Fidesz Maffiának és Orbánnak.

Így aki nincs beoltva azt azonnali hatállyal felmondtak neki.

2 millió magyar nincs beoltva, mert tudja, hogy az oltás = életed végéig oltás okkal kell élned.

A vakcinák pedig döntőt többsége haszontalan és jóisten tudja milyen mellékhatásokkal jár….

———————————————————

Szerintetek érdemes ügyvédet fogadnom?

Ez egyéni diszkriminációnak minősül szerintem.

Mintha ismételten szednék az ártatlan zsidó embereket és vinnék megsemmisíteni.

Teljesen fel vagyok háborodva, meddig mehet ez így. Meddig lopja még ki a pénzeket az országból ez a mocskos kormány, normális az, hogy lassan 600Ft a benzin ennek fele adó!

2021. okt. 30. 04:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mondjátok ezt annak a 600 ember hozzátartozójának akikkel az oltás végzet.
2021. okt. 30. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

"Így aki nincs beoltva azt azonnali hatállyal felmondtak neki."

Hazudsz.

2021. okt. 30. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Többszörösen nem mondasz igazad, vagy a munkahelyed járt el súlyosan jodellenesen. Az oltás kötelezővé tételének dolgozó felé történt hivatalos bejelentése után is 45 napja van rá, ami után fizetés nélküli szabadságra küldhető, ami után 1 évvel elbocsátható, ha időközben beoltatja magát, egyből vissza kell engedni dolgozni.

Értem én, hogy nem tetszik ez az intézkedés, én be vagyok oltva, ennek ellenére nem tartom sem egyenesnek, sem szerencsésnek ebben a formában, de ettől még te itt légből kapott dolgokkal dobálózól, hogy hangulatot kelts.

2021. okt. 30. 11:31
 14/17 senior10 ***** válasza:
82%

egyértelműen kamukérdés.

Arendelet november 1.től (gyakorlatban ugye 2.tól) hatályos.

erről ennyit.

2021. okt. 30. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
14. Attól még más mondvacsinált indokkal kirúghatnak, gondolom. Persze nem ezt fogják megjelölni okként.
2021. okt. 30. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
#15: a kérdező által írt azonnali felmondáshoz viszont igen komoly indoklás kell.
2021. okt. 30. 12:48
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

Menj el szavazni, biztasd a tobbi valasztokat, hogy ellenzike osszefogasra kell szavazni...

Ennyit tudsz tenni csak.

Most van lehetosegunk masik kormanyra valtani.

2021. okt. 31. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!