Az új munkáltatóm tudomást szerezhet az előző munkahelyemről, ahol csak próbaidőn voltam rövid ideig?
Figyelt kérdés
Elmentem egy helyre dolgozni. Kb 2 hétig voltam ott mire rájöttem, nagyon messze áll tőlem ez a fajta munka. Namost, ha elmegyek egy új helyre dolgozni, kiderülhet számukra hogy volt egy olyan munkahelyem amiről nem szóltam az állásinterjú során? Merthát nyilván nem biztos hogy imponáló ha megtudják, simán eljöttem egy helyről amivel személyes problémáim voltak.
Hivatalos utakon, a bejelentésem során kiderülhet számukra a dolog?
Mit tennétek?
2023. dec. 14. 13:24
1/3 anonim válasza:
Ne viccelj, sehogy. Maximum a "piros könyvből", ha érdekel bárkit annyira, hogy belenézzen. Ha igen, akkor vihetsz újat, tisztát.
2/3 anonim válasza:
Ha már felvettek, pont nem fog senkit érdekelni. Előtte meg már úgyis hazudtál, szóval igazából mindegy.
3/3 anonim válasza:
Ha a két cég vezetője-tulajdonosa esténként együtt sörözget, akkor simán kiderülhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!