Érdemes úgy elkezdeni egy munkahelyet, hogy csak rövid távban gondolkozom, és csak pénzgyűjtés miatt csinálom, hogy később tudjak tanulni vagy valami mást?
Egyszeri rövid váltás egyáltalán nem gond, pláne ha tanulsz utána.
Nekem is volt ilyenem, amikor interjún kérdezték, virágnyelven elmondtam hogy mennyire életetlen volt a szitu, bólintottak, fölvettek.
6)
Nagyon sok egymás utáni váltás azért nem szerencsés, mert az interjúztató (valahol jogosan) azt fogja gondolni, hogy tőlük is lépsz pár hónap múlva, az meg nem éri meg a vállalatnak, és a kollégáknak is kidobott idő kitanítani.
2-3 rövidebb blokk csak akkor OK, ha van mellé 1-2 hosszabb, tartósabb munkahely is.
Az első munkahelyemen 3 hónapot voltam. Megkérdezték, hogy miért lett ilyen rövid, mondtam, hogy SAP-ba könyvelni nem élet. Mondta a jövendőbeli csopvezem, hogy azt meghiszi, fölvettek. Fél év múlva jelentkeztem máshova, ott viszont kérdezték, hogy miért akarok ilyen hamar váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!