Miért ált meg a fogyás?
Pontot, vesszőt igazán használhatnál, hogy ne csak ide legyen hányva egy betűhalmaz.
Simán lehetett csak víz.
Az egyéb kérdésekben nincs fogyás.
Én se bírtam elolvasni, amit írtál, de keresd meg a megfelelő kategóriát, és ott kaphatsz szaktanácsot is. A fogyás elég komoly probléma, nem Mekk mester módjára kell csinálni, mert akkor meg fog állni, és a második fogyókúra már mindig nehezebb.
Nekem is egy hónap után stagnált a fogyásom, de aztán pár hét múlva újra beindult, szinte zuhant a súlyom. És ilyen szkaszos volt utána végig. Stagnálás-fogyás-stagnálás-fogyás.
Ha pizzát, meg ilyeneket eszel, akkor esélyes hogy nem zsírból, hanem jórészt izomból fogysz, ezért kell figyelni a makrotápanyagok megfelelő bevitelére. Ha nem szeretnél izmot veszíteni, akkor érdemes magas fehérjetartalmú ételeket fogyasztanod gyosrkaja helyett. Pl sovány húsok, hüvelyesek, túró, tofu... Könnyebb is lesz az egész fogyás így, sokkal jóllakottabbnak fogod érezni magad ha jó ételeket eszel és nem szemetet, így könnyebb lesz tartani a kalóriakeretet.
4 hét alatt -3 kiló mindenképp jó eredmény, még akkor is, ha annak a többsége víz volt.
Légy türelemmel, szerintem tényleg tök jó ez a -3 kiló is, még nagyon az elején vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!