Az elhìzott nők mièrt csodálkoznak azon, ha nem lehet gyerekük, mikor a fogyás sokat segìtene a helyzetükön?
Utolsó, valószínű a kérdező olvasott róla, veled ellentétben...
Az elhízás gyakran jár PCOS-el, hormonális elváltozásokkal, pajzsmirigy, cukor, stb.
Aki el van hízva, erősen rá kell feszülnie a témára, ha gyereket akar.
Gondolom a kérdező nem a +1-2 kilós súlytöbbletről beszél.
#3 teljesen igaz.
Kérdésre válaszolva: én azt tapasztalom, hogy az emberek szeretnének fogyni, de tenni nem tesznek érte. A legnagyobb szerepet ebben az edukáció hiánya játssza, hiszen sokan nem tudják, hogy milyen fontos az egészséges életmód, mennyit tud javítani az életminőségen a sport és az egészséges táplálkozás.
És ezt a saját tapasztalatom alapján írom, mert gyermekem ugyan még nincs, de inzulinrezisztencia már kiderült nálam kamaszkoromban, ami már szerencsére mára tünetmentes, pedig gyógyszert sosem kaptam rá, csak pusztán a táplálkozás segítségével küzdöttem le...
Cukorbetegség is közre játszhat.
Vannak köver nők, akiknek lehet. Igen.
De vannak kövér nők, akiknek nem lehet és sírnak miatta, pedig a lefogyás megoldást jelentene. A kérdés nem általánosítás. Behatárolta, hogy ezekről az emberekről van szó.
Az oka valószínű az, hogy tudatlanok és nem jó vagy a nőgyógyászuk, vay az endokrinológusuk, vagy a háziorvosuk, vagy ezek jók, csak nem kommunikál ezekkel.
Talán azt is figyelembe kellene venni, hogy akármilyen fiatal is a hölgy, de bármilyen okból van rajta legalábbhúsz kiló, azt nemigazán akarja senki ágyba vinni. Pláne azzal a tudattal, hogy gyermeket szeretne.
Sajnos ez is egy tényező.
Hát szomorú, de még férjes asszonyoknál is van, hogy esküvő után nem 20, de 50kg is feljött rájuk és már a férje nem igazán kívánja meg, mert lovagló pózban beleroppan, más pózban meg nem igazán fér hozzá, illetve, amibe bele tudná rakni, az a hájon hajtogatott p.
Szóval amikor r kosárlabda háj felugrik az asszonyra, érthető, hogy már nem annyira kívánaros.
10-15 kg nem igazán számít, oké, de nem is ők sírnak :)
Én dagi vagyok, ettől függetlenül nem merem védekezés nélkül csinálni.
Így, hogy nem akarok gyereket, rögtön becsúszna egy szerintem. XD
Amúgy szerintem nem a kövérségtől függ. Nem egy vékony nőt ismerek, aki szintén ezzel a problémával küzd.
Még mindig nem az összes kövér nőről van szó.
Azokról, akiknél a kövérség közre játszik ebben.
Na majd ha megy a szövegértés, újra neki lehet futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!