Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Már másfél hónapja neki álltam rendszeresen erősíteni súlyokkal, kalóriaszámlálót használok, kb 500 kalóriával kevesebbet viszek be mint az alap kalóriaszükségletem, étrendet írtam magamnak de nem fogyok nem látok semmi változást. Sőt, még szerintem 1-2 kg-ot híztam is.

Előírt szénhidrátot folyamatosan tartom vagy kevesebbet is viszek be. Fehérjét mindig teljesítem vagy még többet is, zsírokat pedig általában túllépem elég változó mértékben de átlagban ilyen 10-15 grammal. Lehet az miatt hogy nem változik semmit a testem és nem is fogyok?

Kb egy 5 kilót szeretnék fogyni illetve szálkásítani szeretnék.

Ha van valakinek valami ötlete tippje kérem ne tartsa magában.🥹

jún. 12. 19:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
jún. 13. 11:16
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha leeszed a sportolással bevitt kalóriát, akkor abban is lehet bibi, ugyanis a kalóriaszámoló appok (a yazio és a kalóriabázis) hajlamosak túlbecsülni a mozgással elégetett kalóriát.
jún. 13. 18:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!