Ha genetikából nagy a hasam,de mellette diétázom,és aerobikozom,tornázok mellé,akkor is lehetséges,hogy azért kisebb,és formásabb legyen a hasam?
Ezek nem tudományos anyagok, hanem weboldalak. Szakmai metaanalízisek alapján a PCOS önmagában nem okoz túlsúlyt, csak a tartós kalóriatöbblet:
Így néz ki egy metaanalízis. Ha ezeket a szakmai anyagokat nem tudjátok feldolgozni, mert se a szaknyelv, se a szaktudás nincs a birtokotokban, akkor meg ne gondoljátok magatokat endokrinológoiailag kompetensnek, és ne osszátok a nem létező eszeteket a gyakorikerdesek.hu kommentmezejében.
Amúgy meg ha arra gondolsz pl hogy nincs vékony derekad, széles vagy derékban/hasban bárhogy edzel meg diétázol, akkor az valóban genetika. A szélesebb mellkas kosár okozza, nekem is ilyen sajnos. :D Olyan vagyok mint egy téglalap.
"inzulinrezisztencia is társul ami igen csak tud hízást okozni"
Önmagában nem képes, csak ha az egyén kalóriabevitele tartósan nincs egyensúlyban a fizikai aktivitásával, ami amúgy egyenes út az inzulinrezisztencia felé. Vitatkozzatok a szakmai kutatásokkal vitatkozzatok, amit még értelmezni sem tudtok. Vagy hivatkozzatok ti is tudományos anyagokra, ha ennyire ismerői vagytok ennek a diszciplínának.
Genetikailag van rajtad tíz kiló felesleg? Mert most kb annyi van. Fogyj le és akkor nem lesz nagy hasad sem.
Nekem 168/69 kilósan volt pókhasam - na, vajon miért?
25-27, van igazság abban, amit írsz - maximum 3-4 kilós kilengésről beszélünk, nem 10-15-ről, mint amivel IMÁDTOK példálózni.
PCOS és inzulinrezisztenciában is megfelelő diéta mellett NEM lesz rajtad 10 kilós felesleg. Kizárt.
Persze, hogyha folyamatosan túleszed magad, akkor persze, de azt meg nem a betegségedre kell fogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!