Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha genetikából nagy a hasam,de...

Ha genetikából nagy a hasam,de mellette diétázom,és aerobikozom,tornázok mellé,akkor is lehetséges,hogy azért kisebb,és formásabb legyen a hasam?

Figyelt kérdés
jún. 10. 13:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
36%

Ezek nem tudományos anyagok, hanem weboldalak. Szakmai metaanalízisek alapján a PCOS önmagában nem okoz túlsúlyt, csak a tartós kalóriatöbblet:

[link]

Így néz ki egy metaanalízis. Ha ezeket a szakmai anyagokat nem tudjátok feldolgozni, mert se a szaknyelv, se a szaktudás nincs a birtokotokban, akkor meg ne gondoljátok magatokat endokrinológoiailag kompetensnek, és ne osszátok a nem létező eszeteket a gyakorikerdesek.hu kommentmezejében.

jún. 10. 16:24
 22/30 anonim válasza:
Genetikailag hogy érted hogy nagy a hasad? Maximum hormon tud rásegíteni. De ha egy normális diétát tartasz ami nem a koplalásról szól, hanem a kiegyensúlyozott szánhidrát mennyiségekről, a megfelelő fehérje bevitelről illetve a cukor elvágásáról, a hormonjaidat szépen helyre tudod passzintani. Egy két évvel ezelőtt a hormonjaim össze vissza voltak, elkezdtem a diétát, az edzéseket, figyelek a mentális egészségemre illetve étrend kiegészítőkkel támogatom a szervezetem. A labor eredményeim tökéletesek, és évek utáni kínlódások után is pik-pak leadtam a hormonos pocim zsírját. Ha nem sikerül fogyni akkor érdemes szerintem egy dietetikust meglátogatni és egy labort kérni.
jún. 10. 19:32
 23/30 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy meg ha arra gondolsz pl hogy nincs vékony derekad, széles vagy derékban/hasban bárhogy edzel meg diétázol, akkor az valóban genetika. A szélesebb mellkas kosár okozza, nekem is ilyen sajnos. :D Olyan vagyok mint egy téglalap.

[link]

jún. 10. 21:17
 24/30 anonim válasza:
37%
igen
jún. 11. 08:57
 25/30 anonim ***** válasza:
14%
Azért aki szerint a pcos-től igen is nem lehet hízni az menjen már el egy pár endokrinológushoz és nőgyászhoz beszélgetni vele... Ilyen hülyeséget ne írjatok már, hogy nem lehet.. Amúgy is a pcos mellé 99%-ban inzulinrezisztencia is társul ami igen csak tud hízást okozni.. A hormonháztartás felborulásáról nem is beszélve.. Olyan jó, hogy xy név nélkül ilyen okos..
jún. 11. 14:11
 26/30 anonim ***** válasza:
70%

"inzulinrezisztencia is társul ami igen csak tud hízást okozni"

Önmagában nem képes, csak ha az egyén kalóriabevitele tartósan nincs egyensúlyban a fizikai aktivitásával, ami amúgy egyenes út az inzulinrezisztencia felé. Vitatkozzatok a szakmai kutatásokkal vitatkozzatok, amit még értelmezni sem tudtok. Vagy hivatkozzatok ti is tudományos anyagokra, ha ennyire ismerői vagytok ennek a diszciplínának.

jún. 11. 14:14
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom neked is van ilyen betegséged illetve orvos vagy azért vagy ilyen okos :)
jún. 11. 14:51
 28/30 anonim ***** válasza:
54%
Nincs inzulinrezisztenciám, hisz normálisan étkezek/élek, sportolok, és nem vagyok kövér. Egyébként dietetikával is foglalkozok, a kijelentéseimet pedig tanulmányokkal mindig lehivatkozom, veled ellentétben, aki ennek a tudásnak nincs birtokában.
jún. 11. 15:25
 29/30 anonim ***** válasza:
46%

Genetikailag van rajtad tíz kiló felesleg? Mert most kb annyi van. Fogyj le és akkor nem lesz nagy hasad sem.

Nekem 168/69 kilósan volt pókhasam - na, vajon miért?

jún. 12. 19:31
 30/30 anonim ***** válasza:

25-27, van igazság abban, amit írsz - maximum 3-4 kilós kilengésről beszélünk, nem 10-15-ről, mint amivel IMÁDTOK példálózni.

PCOS és inzulinrezisztenciában is megfelelő diéta mellett NEM lesz rajtad 10 kilós felesleg. Kizárt.

Persze, hogyha folyamatosan túleszed magad, akkor persze, de azt meg nem a betegségedre kell fogni.

jún. 12. 19:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!