Ha genetikából nagy a hasam,de mellette diétázom,és aerobikozom,tornázok mellé,akkor is lehetséges,hogy azért kisebb,és formásabb legyen a hasam?
Lehetséges valamennyire, de olyan igazi lapos hasat nem biztos hogy el tudsz érni. Én is olyan vagyok, hogy hiába fogyok bármilyen vékonyra, sajtos pocakom az marad. Pedig egészségesen táplálkozom és rendszeresen edzek, de mégis.
Nyilván ha olyan durván belemennék a dologba mint egy testépítő nő, több kiló izmot szednék fel, és levinném a testzsír százalékom 15-20 közé (most 25 körül van, 165/52 vagyok), akkor eltűnne. De hát ez már külön életmód, akkor erről szól minden, ennyit biztosan nem ér meg nekem.
Nő vagyok,154cm,60 kiló
Leginkább hasra,és felső testre hízom.
"Nő vagyok,154cm,60 kiló"
Ilyen magassághoz max. 50 kiló lenne normális, a fölösleges 10 kg az, amitöl nagy a hasad
Rajtad legalább 15 kg zsírfelesleg van. Nem létezik olyan, hogy valakinek genetikailag nagy a hasa, max hajlamos vagy a hízásra, amit leszarsz és össze-vissza eszel és alig mozogsz valamit.
Én 159 centihez vagyok 46-47 kg. És nem, nem genetikailag vagyok vékony, hanem mert teszek érte, nem koplalok.
Számold a kalóriákat, ha nem ismered a mértékletes evés fogalmát. Hány kalóriát eszel egy nap és miket eszel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!