Akik nagy túlsúlyból (50 kg+) fogytak, nektek hogyan sikerült, mennyi idő alatt?
Elsősorban olyanok válaszát várnám akik nagy vagy extrém nagy súlyból fogytak le egészséges testsúlyra. Mik ezzel a tapasztalatok, kinek hogyan sikerült, mennyire volt nehéz? Mennyi idő alatt ment le a súly, és milyen sportot, mozgásformát végeztetek közben? A táplálkozásotok, étrendetek, életmódotok hogyan változott? Maradt utána megnyúlt, felesleges bőr?
Igazából tapasztalatokat és tippeket szeretnék arra hogy hogyan tudnék egészséges testsúlyra lefogyni (22L/165 cm/106 kg), mert kezdem érezni hogy már most megy rá az egészségemre, közérzetemre és minden másra is. A túlsúly miatt sikerült beszereznem egy kis IR-t is, és nem igazán szeretném ha cukorbetegség lenne belőle. 120 kg-ről indultam és "véletlen" fogytam egy hónap alatt kb, olyan értelemben hogy nem volt tervezett a fogyás maga. Hetente 2-3 alkalommal végzek erősebb fizikai mozgást, illetve az utóbbi időben elhagytam az éjszakai nasizást is. Nappal átlagosan nem eszek nagy mennyiségű ételt, 2-3 alkalommal eszek jobb napokon, de sokszor csak egyszer. És nem is teljes jóllakásig vagy kipukkadásig eszem magam étkezéseknél. A baj inkább az volt hogy éjszaka elkezdtem nasizni és minden létező dolgot bezabáltam amit csak tudtam, baromi nagy mennyiségben teljes jóllakásig. Fáradtság meg egyéb elfoglaltságok miatt ez teljesen elmaradt, szerintem ez is hozzátesz a fogyáshoz valamit. Viszont szeretném ha kontrolláltabb lenne a fogyásom valamivel, ehhez szeretnék tippeket olyan emberektől akiknek ez sikerült.
Első vagyok.
Ugyan ez volt nekem is, állandóan szomjas, és mosdó. Nincs ezzel baj. :)
Most naponta egyszer, hétköznap mindig, éved helyett HUEL-t iszok.
Nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!