Melyik a könnyebb? Túlsúlyból leadni 20 kilót, vagy skinny fatből izmot építeni, áttérni egy egészséges életmódra?
Túlsúlyos voltam, leadtam 40kgot, majd skinny fat lettem (félig meddig).
Túlsúlyból skinny fat -> kevesebb kaja, mentálisan nehéz
Skinny fatból izmos -> több kaja, de ez is mentálisan nehéz. Legalábbis nekem az volt, mert féltem a hízástól. Aki kövérként nő fel, annak sosem célja, hogy a mérleg újra többet mutasson.. Fura dolog, de ez ilyen sajnos.
Ha viszont alapból nem voltál kövér, csak simán skinny fatból kezded, akkor egyértelmű, hogy ez szerintem könnyebb.
Fizikailag mindkettő nehéz, de mentálisan a második szerintem elviselhetőbb, ha nem voltál kövér és úgy vagy skinny fat.
Attól függ. Amíg nem értesz a kajáláshoz, az egészséges súlyleadás iszonyat nehéz.
Amig nem értest az izomépíteshez addig az az iszonyat nehéz. Mondjuk ahhoz részben még a kajálás is kell
Elhízni a legkönnyebb!
Utána jön a fogyás.
És a legnehezebb izmot épízeni a semmiből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!