Ez jó étrend? Vagy változtassak a célért?
Figyelt kérdés
Sziasztik, már írtam ma, hogy 6 kilót szeretnék leadni augusztusig. Ilyesmiket eszem, ez jó vagy valamit változtassak? 169/80
Tegnapi napom például
Reggeli: barna kenyér, főtt tojás, sajt, uborka, margarin
320 kalória
Tízórai: földimogyorókrémes puffasztott rizs, alma 210 kalória
Ebéd:
Póréhagymás csirke, gombával, padlizsánnal, répával, basmati rizs
460 kalória
Uzsonna: mandula, étcsoki
180 kalória
Vacsi: tonhalas wrap, salatával, light majonézzel, light sajttal, paprika, paradicsom
350 kalória
Plusz egy kávé 1.5 dl mandulatejjel
30 kalória
máj. 27. 18:59
1/9 anonim válasza:
Mint egy megtestesült Nők Lapja cikk. Tökéletes. Ha jól esik, és fenntartható, akkor hajrá!
2/9 anonim válasza:
Remélem van pár étrend variációd és nem ezt eszed minden nap, mert akkor fennáll a veszélye, hogy megunod, és sokáig rá se bírsz majd nézni ezekre a kajákra.
3/9 anonim válasza:
Változatosság, fenntarthatóság, íz. Ez a három a legfontosabb szempont a kalóriakeret mellett, különben nincs miről beszélni.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem minden nap eszem ezt, ez csak egy példanapom. Már 11 kilót leadtam, csak úgy érzem kezd belassulni. Amúgy a tonhalas wrapot minden nap meg bírnám enni, imádom 😊
máj. 27. 19:27
5/9 anonim válasza:
Ez szerintem az egyik legjobb etrend amit itt olvastam
6/9 anonim válasza:
Teljesen természetes, hogy egy idő után belassul a fogyásod, emiatt ne görcsölj. Ha eddig működött amit csináltál és fent tudtad tartani, akkor csináld úgy ahogy eddig.
7/9 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, kitartást!😊 az normális sajnos, hogy egy idő után lassul a fogyás tempója. Ne add fel!
8/9 anonim válasza:
Végre valaki, aki nem úgy akar fogyni, hogy a napi menüje egy szőlőszem és három korty zéró kóla!
Tök jól összeraktad. Az a mogyorókrémes puffasztott rizs olyan jól hangzik, hogy holnap tuti csinálok magamnak.
9/9 anonim válasza:
Jó lesz, néhány tipp: nem minden barna kenyér teljes kiőrlésű, márpedig neked az kell a magas rost tartalom miatt, ami ugye jól telít és egészséges is, erre figyelj. Fehér meg basmati rizs helyett, barna rizst ennék, alacsonyabb a glikémiás indexe, tehát tovább érzed magad jól lakottnak mint a fehérrel. Illetve a light dolgokra is figyelj mert gyakran rá van írva vmire h “light, x %-al kevesebb zsírtartalom” cserébe viszont több benne a cukor, és lehet még több benne a kalória mint a nem light-ban, személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!