Fogyókúra szempontjából jó az étrendem? Min változtassak? Hogy iktassam ki a nasikat?
reggelire általában valami vegetáriánus növényi krémet eszek vagy humuszt, és zöldségeket mártogatok bele, ubit, paprikát
instán mindig látom, hogy akik ilyen nagyon egészségesek meg fittek, mindig zabkását vagy valami ilyen tálat esznek, ez helyes? vagy mitől jobb?
ebédre ma pl barna rizst, gombás mártás és párolt zöldségeket ettem
vacsira meg omlettet eszek zöldségekkel és szójavirslivel
emellett napközben becsúszik néha valami nasi. az édesítőszeres nápolyit nagyon szeretem, sós mogyi, köles golyó.
fogyni szeretnék és szerintem valamit nagyon rosszul csinálok.
szoktam könnyebb edzéseket csinálni.
vegetáriánus vagyok
20L
Reggelire legyenek a nehezebb, tàplálóbb kaják. Sokan azért zabkásával intítanak, mert az lassan, egyenletesebben emésztődik, nem dobja meg a vércukrot hirtelen. A tojàst is inkàbb ilyenkor edd. A szóját kerüld minden formában, nagyüzemekben disznókat hízlalnak vele.
A vacsid meg legyen könnyebb, én ilyenkor ennèm a humuszt zöldségekkel.
Ebédre pedig bármit ehetsz, csak ne xxxl-es adagokat.
Nasi helyett pedig igyál. Ha nassolni szeretnèl, akkir egy pohàr víz. Sok esetben az agy éhsèget érez, pedig folyadékra van szüksége.
Én javasolnám a napi 5x kisebb étkezéseket.
Bár mennyiségeket nem írtál, de nekem egész jónak tűnik az étrend. :D
Áh, a helyesírást/elgépelést nézd el😅
#2 vagyok
Még arra figyelj, hogy legyen elegendő fehérje! Ha ez nincs meg, többet fogsz fogyni izomból.
köszi mindenkinek!
nem szeretem a zabkását, esetleg tudnátok valami jó alternatívát?
fehérjeforrás mi legyen? a szóját fogyasztom (bár mint írtátok nem kellene), ugye a tojás, tofut szoktam enni még, ezen kívül esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!