Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szafi termèkek a jobbak vagy...

Szafi termèkek a jobbak vagy a Kolly fitness fogyás szempontjából?

Figyelt kérdés

Szeretnèk fogyni 7-8 kg ot, viszont nem tudom melyik irányzat a hatàsosabb.

Heti 4 alkalommal edzek( 2 sùlyzós, 2 kardió plusz biciklizek)

Ti mit javasoltok?

2019. jan. 12. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
A saját, egészséges ételekből álló étrend. Nem kell ilyen marketingmarhaságokat venni. (tapasztalat hogy egy normális étrend elég)
2019. jan. 12. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Egyiket sem. Hagyd el az eddigi rossz szokásokat és egyél kevesebbet, ha eddig túl sokat ettél.
2019. jan. 12. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Jók a szafi termékek de nélkülük is simán tudsz fogyni. Inkább a súlymegtartáshoz ajánlom a szafis dolgokat.
2019. jan. 12. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Teljes más a kettő. Szaffi rengeteg féle terméket gyárt ( cukrok, lisztek ) aminek alacsonyabba kalóriatartalma. Kollynak most jött ki egy két protein desszertje ( puding, palacsinta stb). Mind a kettőt is alkalmazhatod szerintem, én például ha pizzára éhezem, vagy valami sósra akkor Szaffi lisztjeit használom. Kolly pundingja pedig nagyn jól esik edzés után például, vagy a palacsinta reggelire.
2019. jan. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!