Milyen volt a mai napom? Min változtassak?
Figyelt kérdés
Reggeli:1,5db almás-zabpelyhes süti,tejeskávé,Tízórai:1 főtt kukorica,Ebéd:zöldborsófőzelék,1db rántott párizsi,Uzsonna:fél almás-zabpelyhes süti,Vacsora most fő,paprikás csirke párolt zöldbabbal,ebből egy combot eszek és egy fèl mellet tetejére 1 ek.12%-os tejföl.Semmiben nincs cukor,finomliszt,csak teljes kiörlésű lisztet,és édesítőt használok.Mozgás 30perc izzasztó capoeira aerobik,10 perc has,illetve vacsi után még egy fél óra gyorsabb gyaloglást tervezek.2015. aug. 1. 17:13
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem eszel eleget, nekem ez nagyon kevésnek tűnik. Pl az a fél süti? Akkor már legalább egyet egyél meg. Szerintem még simán ehetnél kicsit többet, esetleg kis gyümölcs, több hús, ha szereted a tojást, akkor az is. A mozgáshoz is kell ám az energia. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.A kalóriabázis szerint próbálok fogyni,de nem nagyon tudok kiigazodni rajta.158 centi vagyok,és 65 kiló:( Most jóllaktam a vacsorával,de ha megéhezem,akkor lehet eszek még egy csirkecombot.
2015. aug. 1. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!