Jó lesz így a napom, változtassak?
Nem régóta kezdtem bele, olvasgattam pár dolgot, de még így se vagyok benne biztos, hogy minden jó-e így. Köszönöm annak, aki válaszol :)
Reggeli: tk zsemle 50 g csirkemell-sonkával, paprikával + 2 dl 1,5 %-os tej
Tízórai: 1 alma
Ebéd: barna rizs (60 g), borsó (40 g), csirkemell (100 g)
Uzsonna: 1 natúr joghurt kiskanál mézzel
Vacsora: gyros hús zöldségekkel (nem tudok adatokat, mivel elmegyünk vacsorázni)
A köztes étkezéseknél nem vagyok éhes, azért csak 1 alma és 1 joghurt, persze, ha muszáj lenne ezen változtatni, akkor változtatok. Egyébként 22 éves lány vagyok, 64 kg és 165 cm, nem izmos 65 kg, így sajnos van mitől megszabadulnom.
-egyet, + egyek
nem kellene kapkodnom :)
Nekem is majdnem ugyanezek a paramétereim:) (164cm, 62 kg)
Ha megnézed az orvosi lexikonban (www.orvosilexikon.hu), akkor látod, hogy ennél kevesebbet azokon a napokon sem érdemes enned amikor nem edzel. Persze biztosan vannak itt nálunk okosabbak, de én úgy gondolom, hogy ez az étrend jó így.
Egyébként heti 2x mozgok intenzíven, februártól majd 3x-ira is lesz időm, hasonlóan eszem és 2 hónap alatt már lement 3 kiló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!