Mit tegyek? Hogyan tudnám minél hamarabb visszaszedni
Egész más, ha valaki direkt koplal, meg más, ha beteg volt!
Meg ne édességekkel, zsíros cuccokkal meg egyéb szemét dolgokkal tömd magad, mert azzal csak még jobban tönkreteszed a szervezetedet.
Ki mondta hogy egészségtelen dolgokkal tömöm magam?
Nem olyan betegség volt. Fogműtét és közbe/utána torokgyulladás is volt.
Az elmúlt napokban az etkezseim:
Reggel 2 kovaszos zsemlebol szendvics vajjal, sonkával, sajttal, zöldségekkel
Délelőtt 2 banán vagy avokádó és tukortojas
Ebéd: mindig főzök valamit elozo este es azt eszem ebedre,finom tápláló kajákat, akár azsiai kajak, vagy thai kaják, curry, ezek mind rizzsel mennek, vagy paprikás krumpli, rakott krumpli, chilis bab stb stb....ezekből nagy adagot eszek amúgy
Uzsonnára is próbálok enni mondjuk valami gyumit
Vacsi ugyanaz mint az ebéd.
Néha nasizok is meg este mondjuk humusz zoldsegekkel vagy lencse chipssel vagy ilyesmi, de ennyi kaja mellett nyilvan nem ehsegbol csak mert jól esik. Édes szájú nem vagyok, de néha eszek jegkremet vagy csokit is
Javaslom, számold ki a kalóriákat, mert nem vagyok biztos abban, hogy nem túl keveset fogyasztasz.
Mivel a "kovaszos zsemlebol szendvics vajjal, sonkával, sajttal, zöldségekkel" nem kiszámolható mennyiségek nélkül, ahogy a többi étkezésednél is a mennyiségek, illetve föleg a kalória lenne lényeges, meg a paramétereid, milyen magas vagy, nö/férfi, mennyire aktív az életmódod, illetve jelentleg mennyi a súlyod. Ezek alapján meg lehetne adni azt a kcal-keretet, ami mellett pluszban lennél
Mellesleg az elözö válaszokkal sem kellene ilyen agreszívnak lenni, mivel alig írsz valamit, érthetö, ha visszakérdeznek. És rengetegen a csoki-torta-csülök, stb összetételt tartják megfelelönek hízásra, ezért jogos volt a kérdés.
Meg az is, hogy ha nem tudja senki, mi a probléma, nehéz tanácsot adni.
A válaszokat ne támadásnak vedd, csak infószerzésnek.
Köszi utolsó igazad van amúgy csak valahogy már elegem van és lehet agresszívabb vagyok emiatt a kelleténél 😀 mert úgy érzem mindent jól csinálok mégsem sikerül
178 cm / 49 kg vagyok lány
Tuti hogy minimum 3000 kalóriát megeszek..mármint tényleg tudom hogy akörül lehet, mert én is arra gondoltam mint te hogy talán nem eszem eleget de kiszamolgattam átlagban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!