Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan tudnám...

Mit tegyek? Hogyan tudnám minél hamarabb visszaszedni

Figyelt kérdés
Nem tudtam milyen kategóriába írjak. Nagyon vékony vagyok. Most betegség miatt "koplaltam", egyszerűen nem bírtam semmi szilardat enni több hétig. Lefogytam 9 kilót. Hogyan tudnám minél hamarabb visszaszedni
máj. 17. 19:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez 3000 Kcal szerintem nincs meg. Tényleg pontosan kéne számolnod, mint ahogy a fogyni vágyók szokták. Vannak erre tök jó appok. :)

A mostani étrended amúgy szerintem tök jónak és kiegyensúlyozottnak tűnik, de valószínűleg csak súlytartáshoz elég. Esetleg az uzsonnát próbáld még megtolni, mondjuk vmi olyannal mint a reggeli. Kar hogy nem vagy édesszájú, akkor sokkal könnyebb dolgod lenne :D

máj. 17. 20:57
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:) sztem ennél többet nem tudnék enni vagyis amit írtál, hogy uzsonnara is azt mint reggelire. Esetleg azzal tudok rasegiteni hogy többet "nasizok" pl imádom a különböző kencéket és szószokat esetleg kozbe ebből is tudnék még enni pár falatot vagy diot, mogyorót.

Sajna édeset tényleg soha nem kívánok

máj. 17. 21:04
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Akkor legalább sima tortilla chipsel edd a kencéket, ne zöldséggel. :) Meg a rizses köret helyett válts sültkrumplira vagy tésztára, akkor sokkal hamarabb meg fogsz éhezni evés után.
máj. 17. 21:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

3000 kcalt ilyen kajából marha nehéz összehozni. Számold rendesen. 1800-2000 lehet hogy csak szűken elég a hízáshoz, úgy lassú lesz.

Az olajos magokat szereted? Uzsira a gyümölcs mellé egyél egy kis marékkal, egészséges és megtolja kicsit a kalóriát, de nem laktat nagyon.

máj. 17. 23:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem ne akard gyorsan visszaszedni. A mostani táplálkozásod szerintem nem rossz, azt mondjuk nem látjuk, hogy pontosan ez mennyi kalória -lehet érdemes lenne egy napot végigszámolnod. Lehet, hogy csak türelemre van szükséged, de lehet, hogy picit meg kell “tolni”, tehát reggelente mondjuk plusz egy szelet sonka, délelőtt a banán mellé 50 g olajos mag, ebédre vacsira plusz két evőkanál rizs.

Amit még esetleg próbálj beiktatni: ha szereted, a mogyoróvaj elég kalóriadús (a cukormentes változat is), illetve még a görög joghurt is.

Lehet nem ártana súlyzós edzést sem végezned, mert valószínűleg sok izmot is vesztettél a fogyás során.

máj. 18. 07:46
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
13-as: ne írj már hülyeségeket, nem zsíros ételeket kell magába tömnie!
máj. 18. 08:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Kérdezö: töltsd le egy kalóriaszámoló programot és legalább 3-4 napon keresztül számold tényleg grammra a kalóriákat.

Föleg az ebéd-vacsora, amiröl gyakorlatilag semmit nem írtál, ezek lehetnek 400 kalóriásak is, meg 1500 is, az összetételtöl és mennyiségtöl függöen.

Ezeket mindenképpen pontosan ki kellene számolni, és adott esetben az összetételen - nem a mennyiségen - változtatni.

máj. 18. 08:16
 18/21 anonim ***** válasza:
65%

16

De hát ha nem tud többet enni egészségesből... Én csak leírtam amiket a fogyás alatt kerültem. De pl a főttészta nem túl zsíros. :) Nem azt mondom hogy hosszú távon így kell étkeznie, de ha gyorsan fel akar szedni pár kilót, szerintem nem gáz mondjuk sültkrumplit enni.

máj. 18. 08:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Amit leadsz x hét alatt, az nem jön vissza kétnap alatt.

Én nemrég szándékomon kívül leadtam 3,5 kilót, mert nem tudtam rendesen enni. Ez volt három hete, még nem jött vissza.

Talán jövő hétre, aztán megyek még feljebb, mert alapvetően is híznom kell.

Nyugi, adj magadnak időt.

máj. 18. 11:44
 20/21 anonim ***** válasza:
46%

Egyébként amiket most eszel nincs 2000 kalória sem.

És igen, TUDSZ többet enni, csak kényelmetlen. Tény, nekem 2400-ról felmenni 3000-re az kínszenvedés az első napokban (KELL), de adaptálódik a gyomor.

Csak eleinte fáj, teltnek érzed magad, esetleg rosszul vagy. De ez múló dolog.

máj. 18. 11:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!