Fogyás után ti hogy csináltátok tovább?
Számoltátok tovább a kalóriákat? Ha igen meddig? Mi az amiben lazítottatok utána? Nagyobb adag kaják, vagy kevésbé figyeltetek az éteek Kcal tartalmára, vagy többet nasiztatok? Sikerült megőrizni a súlyotokat?
De bármmilyen megjegyzés/tapasztalat érdekel, hogy mi volt veletek a fogyásotok után. :)
Én kb egy hónapja értem el a célt, de még nem tudtam egészen elengednia témát, azóta is számolom a kalóriákat. Illetve leginkább édességet eszem többet azóta.
Pontosan ugyanazokat etzem amit dogyas alatt. Azzal a kulonbseggel hogy mar megengedek magamnak pl sutit vagy egy fröccsöt ha esemeny van.
Epp ezert kell eletmodvaltas es nem fogyokura. Mert ztana orokre tartani kell
Életem végéig tartom, heti egy-két szelet süti vagy vacsorára egy szelet pizza, vagy egy kerti sütögetésnél már megeszek egy sültkolbászt a csirkemell helyett.
Így nagyjából ugyanazt kell enni, mint fogyás alatt.
Ugyanúgy eszem mint fogyás alatt, az utolsó kiloknál kezdtem figyelni a kaloriákra, beálltam egy életmódra étkezés, mozgás, bizonyos szokások, ilyesmi. És egy idő után teljesen megállt a fogyás. Picit még többet is fogytam mint amennyit reméltem hogy tudok. A cél olyan 68-70 kg körül volt. Ehhez képest 64re ment le és itt megállt azzal az étkezéssel és azzal a mozgásmennyiséggel amit kialakítottam magamnak. Nekem ez a súly is megfelel a 175 centimhez.:)
Kajanaplót továbbra is vezetem, de csak megszokásból. Nem lett a rögeszmém. ( Az sem egészsèges)
8. Miért? Ha rendszer van az életedben akkor napi 5 perced nincs beírni miket ettél?
Fogyás alatt azért már megtanul az ember ezt azt mennyiségekről, minősegről, tápanyagokról, és ha jól csinálod, bizonyos étkezési szokásokat alakítasz ki amik segítik a mindennapokat. Én pl csak esténként szoktam beírni mit ettem, mert olyan mennyiségi/ minőségi szokásaim lettek étkezés terén, amikkel nem tudok nagyon mellé lőni. Pl hogy az ebéd mindig zöldség és hús, vagy hogy a melegszendvicsem amit sokszor vacsira eszem csak 3db lehet, és ahhoz mindig zöldségeket eszem, vagy hogy a mindennapokban mi fér bele édességként. Ihatom e a kedvenc jegeskávéimat vagy proteinport, és ha ezt választom akkor aznap olajos magvakat már nem eszem, vagy hogy havi 1 csalónap mindig belefér és ilyenkor jöhet gyorskaja, cukros édesség, csipsz, péksüti stb, amire csak vágyom, és ehhez hasonló dolgok, szabályok, csak a saját ízlésed szerint kialakítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!