Vannak itt olyanok, akiknek sikerült 15-20 kg feleslegtől megszabadulni? Milyen módszerrel csináltátok, mennyi ideig tartott? Lógott utána a bőrötök?
Lowcarb ( LCHF életmóddal). 25 hónapja kezdtem. Igaz, nekem sokkal több volt az össz feleslegem, és még nem értem a végére.
Nálam a megmaradt bőr elkerülhetetlen, ezt tudtam is, mikor elkezdtem, de az egészségem, meg az életem fontosabb. A felesleg mértéke miatt. Egyelőre a combom felső részén látszik belül, és a felkarom hátsó részén.
A többit még nem tudom milyen lesz, de annyi biztos, hogy mostanra több felesleges bőrre számítottam, mint ami jelenleg van. Mindegy is, majd meg fogom csináltatni. Ezen nem stresszelek.
olyan 8-10 hónap alatt ment le 20 kiló. Köretnek mindenhez zöldséget ettem ,a tésztát,péksütit,édességeket teljesen elhagytam . Néha persze ettem pl.sültkrumplit ,de nem ez volt a jellemző ,hanem a nyers és sült zöldségek,savanyúságok . Sportolásnak vettem egy szobabiciklit ,meg eleinte saját testsúlyos,később súlyzós edzés otthon.A bőröm nem lóg,de csíkjaim lettem néhol ,főleg fenék és comb tájékon,de mára már teljesen elhalványultak . 6 éve tartom a súlyom ,van egy két szabály amit betartok,de nem okoz nehézséget mert teljesen megszoktam. Pl ha elkezdem nyitogatni a hűtőt,megkérdezem magamtól,hogy tényleg éhes vagyok-e ,vagy csak pótcselekvésképp nassolnék ..
Így is szoktam mindenfélét enni,de mértékkel . Havonta egyszer megmérem magam ,4 ki ingadozásnál visszaveszem a süteményt,tésztát,kenyeret kicsit . Ja és heti 4-5* sportolok egy órát minimum .
Kalóriaszámolással fogytam 10 éve 33 kilót. Kb 3 év alatt állt be a súlyom a jelenlegire. Azóta is számolom a kalóriákat, változatosan étkezem, nem vonok meg magamtól semmit. Futással fogytam további 5 kilót és feszesedtem, izmosodtam.
Jelenleg várandós vagyok, 20 hetesen egyelőre 2 kilót híztam, számolom továbbra is a kcalt de megengedőbb vagyok, +200 kcalt ráteszek a szokásosra.
Én úgy, hogy lehetőleg a legkevesebbet ettem, csak akkor, amikor már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább. Emellett semmi édesség, csak víz. Eljártam futni, sportolni, és a lehető legkevesebb időt töltöttem a szobámban.
Elmondom neked, hogy csak 3 hét alatt sikerült az 5 kiló mínusz. :)
Utána ezt folytattam, de igazából nekem azért nem kellett sokkal többet. :D
Ajánlom figyelmedbe a kcal mennyiség jegyzését, próbáld meg azt ledolgozni elsősorban, és figyeld a leírását a termékeknek, amit beviszel a szervezetedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!