Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akiknek sikerült vaskos...

Akiknek sikerült vaskos combtól megszabadulni! Hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés

Valamit nagyon rosszul csinálok, mert nem tudok szabadulni tőle. Teljesen aránytalan vagyok miatta, egyedül oda hízom és nagyon zavar.

Tudnátok tippeket adni? Nagyon megköszönném!

2020. aug. 27. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha ilyen az alkatod, akkor barátkozz meg vele. Futással, biciklizéssel tudod formálni, illetve a súlyod kordában tartásával.
2020. aug. 27. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem is eleg nagy vaskos combom volt . Kovács ramona hiit edzes 30 perces plussz kaloriaszamolas. Es mar lement kozel 10 kilo . A combomrol.is lement irto sok .
2020. aug. 27. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Napi 1 óra edzés ami nyújtás és bicajozás, emellett pedig diéta. Csak így lehet másképp nem. Meg helyi fogyás nincs. Tehát nincs az hogy combból vagy hasból csak, nem. Ha fogyni akarsz akkor diéta és sport és a zsír mindenhonnan lemegy még onnan is ahonnan szeretnéd. Az hogy combra hízol az annak köszönhető hogy ilyen a genetikád.
2020. aug. 28. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire releváns de láttam youtubeon egy videót mikor elvolt zsírosodva a lány lába. Alapjáraton vékony volt de ilyen elefántszerű vaskos lábai voltak. Leszívták neki a zsírt. Szinte azonnal látszódott a különbség. De ha csak arról van szó, hogy lötyi, kissé vastag a lábad, akkor az a módszer jó amit írtak. Nekem is nagy zsíros combjaim voltak. Futás, bicikli, lépcsőzés, nyújtás, guggolás na meg persze a diéta segített formálni.
2020. aug. 28. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy lehet fogyni, mint mindenhonnan, diéta. Ha edzel rá, akkor vastagabb lesz, kivéve az aerob, és anaerob mozgásokat. De egy izmos, vastagabb comb szerintem szexibb, mint egy piszkafa láb, de persze, kinek mi. Viszont ha oda hízol, akkor oda fogsz izmosodni is jobban. Szerintem ne akarj olyan alakot, ami megerőszakolja az alkatodat, mert azt nem lehet egészségesen elérni. Inkább az összetételén változtass, hogy feszes, izmos legyen, ne pedig zsíros. Ahhoz pedig a szokásos diéta + sport kombó az ideális.
2020. aug. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!