Nagyon vaskos a combom, a vádlim és a bokám, mit ajánlotok?
18 éves vagyok, 158 cm magas, az utóbbi időben jól felhíztam 63 kilóra, amiből 3-at már leadtam, a végső cél a 48-50 kiló lenne.
Nagyon alacsony vagyok, és szinte mindig a combomra hízok, gyerekkoromtól vaskosabb voltam.
A csípőm már így is meghaladja a 100 cm-t és ezen szeretnék változtatni, amennyire lehet vékonyítani.
A diétám napi 1200-1400 kalória, a sportolás nagyon nehezen ment, eleinte 10 percet alig bírtam, már eljutottam a 40 perchez naponta.
Egyre jobban élvezem, de nem igazán vagyok még szakértő, ezért szeretnélek titeket kérdezni, hogy a láb vékonyításához milyen gyakorlatokat, diétát ajánlotok?
Étkezéssel simán lehet fogyni,ne felejtsd el attól híztál meg ugyan attól fogsz lefogyni is csak egy kicsit más kép kell enni.
Fogyáshoz türelem kell,nem kitartás .
Teljesen mindegy mit sportolsz, csak sportolj valamit és próbálj meg intenzíven sportolni. Alkalmanként 1 órát kéne. Minden másnap is sportolhatnál, + figyelj rá, hogy meglegyen a kalóriadeficit.
Spinracinget ajánlom neked, azzal jól lehet fogyni, ha rendszeresen jársz és rendesen csinálod. Az ízületeidet is kíméli a futással ellentétben.
Esetleg trambulinos edzés (world jumping) , az is ízület kímélő és brutál módon fogyaszt diéta mellett. Esetleg egyszer az egyik, máskor a másik.
Ezeket ajánlom:
Vagy ha van türelmed csináld végig az egész challanget. Minden nap megvan adva hogy melyik videót kell megcsinálnod. Ha elég kitartó vagy sikerülni fog. Csinálj előtte utána képeket, mérd le a combod kerületét mérőszalaggal az első, illetve az utolsó nap.
A fekete-fehérben feltüntetett videók választhatóak tehát eldöntheted hogy megcsinálod-e vagy sem. Ezenkívül nagyon sok motiváló videó van az interneten erről a challangeről, de ne keseredj el ha neked nem ugyanazok lesznek az eredményeid! Sok sikert, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!