Utálom a nagy popsim és a vaskos combomat! Mit tegyek?
100cm-es a csípőm, emiatt tényleg nagy a popsim és vaskosak a combjaim. Nem vagyok dagi, jó a súlyom a magasságomhoz mérve (170cm/60kg), mégis alul a derekamtól lefele nagyon ducinak érzem magamat.
Anyukám mondta, hogy örüljek neki, mert kerek a popsim (ez igaz, de attól még nagy...), a combom meg az izomtól vaskos. De én ezt nem tudom elfogadni.😅 Szerintem a fiúknak se tetszik ez.
Hogyan tudnék fogyni?
1 hónapja tornázok Rubint Rékára meg a hozzá hasonlókra, azóta még vastagabb a combom...
Köszi a válaszokat!
A csontom széles, háj nincs rajta. Inkább homokóra az alakom, 70cm-es a derekam és 90cm-es kb a vállam.
Egyébként teljes testedzéseket csinálok, csak a popsira meg a lábra jobban rámentem, de lehet pomt azt nem kellett volna.😅
A férfiak mindig is a homokóra alkatú nőket tartották vonzónak. Ahogy leírtad magad, nekem is biztos tetszene. Inkább örülj neki.
Amúgy a neten vannak olyan gyakorlatok, amik a csípő, fenék tájékát formálják.
Szerintem nem a lábaddal van a baj, hanem a szépérzékeddel. A leírás alapján teljesen normális, egészséges és szép az alakod. Sportolni attól még kell, mert az egészségmegőrzés szempontjából is fontos, nem csak a fogyáshoz. De szerintem csak azért nem érzed szépnek a lábad, mert a modellek manipulált meg anorexiás beteg képeihez hasonlítod magad. Ha tényleg az van, amit írsz, hogy nem a hájtól, hanem a csontok méretétől ekkora a csípőd, azzal nem lehet mit csinálni. Csontból nem fogsz fogyni! (Amúgy de, ha egészségtelenül táplálkozol, azzal növeled az időskori csontritkulás kockázatát, de a méreted akkor sem lesz kisebb.)
Nem tudom, milyen szakemberhez fordulhatnál, aki ért az emberi anatómiához, és meg tud vizsgálni, hogy kiderüljön, milyen lehetőségeid vannak változtatni a combodon - az egészség keretein belül persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!