Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Utálom a nagy popsim és a...

Utálom a nagy popsim és a vaskos combomat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

100cm-es a csípőm, emiatt tényleg nagy a popsim és vaskosak a combjaim. Nem vagyok dagi, jó a súlyom a magasságomhoz mérve (170cm/60kg), mégis alul a derekamtól lefele nagyon ducinak érzem magamat.

Anyukám mondta, hogy örüljek neki, mert kerek a popsim (ez igaz, de attól még nagy...), a combom meg az izomtól vaskos. De én ezt nem tudom elfogadni.😅 Szerintem a fiúknak se tetszik ez.

Hogyan tudnék fogyni?

1 hónapja tornázok Rubint Rékára meg a hozzá hasonlókra, azóta még vastagabb a combom...

2020. júl. 16. 07:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Erre egy mondatot tudok mondani: fogadd el magad.

Ha felső testre edzel esetleg az segíthet. Vagy talán ha hízol zsírban de azt viszont nem nagyon lehet irányítani.

A másik meg mondom ez tipikus olyan eset amikor látni kéne téged.

Írj egy privit, ott tudunk sokkal jobban beszélgetni abból esetleg könnyebb ki tudnám deríteni hogy valóban van rajtad plusz vagy nincs, de ha nem is írsz egyenlőre azt feltételezem hogy vékony vagy, csak az alakod nem tetszik amit meg el kell fogadni.

Nekem is jobban tetszik ha valakinek ilyen az alakja, jobb mintha oszlop lenne.

Ez a válasz kiegészíti a többit, ők is mindd kb jókat írtak.

2020. júl. 16. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Könyörgöm, hova kellene még változzon ilyen alkattal??? Kevés ember elégedett magával, függelten a kinézettől, esetleg gyerekkori sérelmek miatt, vagy nemtudom. Így már tökéletes az alakod, nem kell sehova változz, így kép nélkül merem állítani. A lényeg, hogy ebben a korban el kell sajátítani helyes szokásokat amivel sokáig fenntartod egészségesen a tested.
2020. júl. 16. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Hidd el, kérdező, attól, hogy manapság a száraz kóró alak a divat, attól még az IGAZI NŐ homokóra alakú. És ezen nem fog változtatni 100 év pálcikaember divat sem. Egyébként nem 100, de 10 év sincs már vissza, és ismét a telt idomok jönnek divatba.
2020. júl. 17. 12:29
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó, egyetértek abban, hogy a száraz kóró nem vonzó, de homokóra alakú nök szerintem elég ritkák, tekintve, hogy van még azon kívül vagy 4 testalkat típus. Szóval javítanék rajta, és azt mondanám, a telt idomok sokkal jobban állnak egy nönek.
2020. júl. 17. 13:31
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
#13 akkor neked egy széles csípőjű, kismellű nő, vagy egy nagymellű, keskeny csípőjű nő micsoda? Férfi? Hermafrodita? Guminő?
2020. júl. 17. 15:36
 16/17 anonim válasza:
50%
Szia! Kicsit későn írok de, nekem a Sanne Vloet (modell) edzései jöttek be. Vékony és még kaja tippeket is ad. Nekem bejött, egy hét alatt 1 kilót fogytam. :D
2020. aug. 11. 15:08
 17/17 anonim ***** válasza:
25%
Egy kiló fogyás nem fogyás, utolsó. Szarsz egy embereset, az is megvan egy kiló.
2020. aug. 11. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!