Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony lábszár, vaskos comb....

Vékony lábszár, vaskos comb. Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
6 hónapja váltottam. Nem tömtem magamba az egészségtelen, zsíros ételeket, és mozogni kezdtem. Szépen fogytam mindenhonnan, de a combom még mindig nagyon vaskos. Jobban kitűnik, mint eddig, mert a lábszáram sokat vékonyodott. Ilyen másnál is van?
2011. aug. 18. 20:04
 1/5 anonim válasza:
Sajnos nekem is így van, de nekem alapból ilyen volt mindig a combom. Bár mostanában tornázok és kicsit formásodott és jobban néz ki. 24L
2011. aug. 18. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

egyrészt fogyáskor is kell teljes testes edzés, és nem csak kis RR aerobic, hanem nagy ellenállású edzés, hogy feszed legyél és ne izmot veszíts (vagyis kevesebbet)

másrészt testalkat.. :/ jó hír, hogy ha edzel vádlira, erősíted akkor feltehetően nem lesz olyan kontrasztos a különbség, meg ez leginkább Neked számít, egy nő hasonló testalkattal mint ami Neked lehet is van nagyon vonzó lehet :)

2011. aug. 18. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Próbálok akkor tenni valamit.
2011. aug. 18. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
kép? mit sportolsz?
2011. aug. 18. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, struccoknál.
2011. aug. 18. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!