Honnan legyen lelki erőm lefogyni?
Tudom hogy kell lefogyni. Tudom mi a módszere, de nem bírom ki...
Nincs lelki erőm minden nap megvonni magamtól az eddigi kajám felét kb.
(Igen, a felét, mert 6000 a napi átlag kajám, 4100 a létszükséglet és 3000 kalóriát tűzök ki célnap naponta)
Nincs lelki erőm kétnaponta "mozogni"
Nincs lelki erőm ezt az életmódot legalább 1 évig fenntartani...
Pár havonta próbálkozom amikor ilyen-olyan motivációt kapok, de ez max 1 hétig tart.
Szeretnék lefogyni, hogy olyan munkám lehessen amivel pénzt kereshetek normálisan, de évek óta depressziós vagyok, és igazából élni sincs lelki erőm...
Csak a szüleim miatt nem választottam már régen a "könnyebbik utat"
Mondhatnátok, hogy akkor a jobb munka legyen a motivációm, de az nem elég számomra, mert így is "megvagyok" (nem a szüleim nyakán, külön) a jobb munka, több pénz csak javulást hozna, nem "megváltást"
Szóval... milyen motivációt találhatna egy ilyen világi haszontalan selejt, mint én, hogy erőt adjon lefogyni?
Olyan jó, hogy teljesen a fogyókúrában fogalmatlan, (gondolom 50 kilós) emberek jönnek okoskodni, hogy á az nem lehet, meg bányásznak kell lennem, meg kizárt a 6000 kalória...
A 6000 KALÓRIA AZ AMIT ÉN MEGESZEK EGY NAP, NEM A SZÜKSÉGLETEM, HAHÓ! TANULJATOK MÁR MEG SZÖVEGET ÉRTELMEZNI MIELŐTT OKOSKODTOK!
És ha ezt sikerült felfogni akkor nézd meg ezt a képet, és magyarul érthető módon láthatod a számokat.
Akik a pszichológust ajánlották, azok gondolom nem egyedül élnek albiban egy átlag magyar bérből...
Van pár értelmes, támogató, tippekkel teli komment is azokat köszönöm! :)
A 17-es 106 kilós fogyásához pedig külön gratula! Elképesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!