Honnan legyen lelki erőm lefogyni?
Tudom hogy kell lefogyni. Tudom mi a módszere, de nem bírom ki...
Nincs lelki erőm minden nap megvonni magamtól az eddigi kajám felét kb.
(Igen, a felét, mert 6000 a napi átlag kajám, 4100 a létszükséglet és 3000 kalóriát tűzök ki célnap naponta)
Nincs lelki erőm kétnaponta "mozogni"
Nincs lelki erőm ezt az életmódot legalább 1 évig fenntartani...
Pár havonta próbálkozom amikor ilyen-olyan motivációt kapok, de ez max 1 hétig tart.
Szeretnék lefogyni, hogy olyan munkám lehessen amivel pénzt kereshetek normálisan, de évek óta depressziós vagyok, és igazából élni sincs lelki erőm...
Csak a szüleim miatt nem választottam már régen a "könnyebbik utat"
Mondhatnátok, hogy akkor a jobb munka legyen a motivációm, de az nem elég számomra, mert így is "megvagyok" (nem a szüleim nyakán, külön) a jobb munka, több pénz csak javulást hozna, nem "megváltást"
Szóval... milyen motivációt találhatna egy ilyen világi haszontalan selejt, mint én, hogy erőt adjon lefogyni?
Igen, a felét, mert 6000 a napi átlag kajám, 4100 a létszükséglet és 3000 kalóriát tűzök ki célnap naponta
Itt szúrod el. Ha 4100 a BMR (amit erősen kétlek) akkor sosem szabad ez alatt enni. Ha az a súlytartási kalóriád akkor pedig 3600zal is fogsz fogyni.
Meg kell tanulnod hogy nem azert eszel mert finom hanem azért h a tested tápláld.
És az alaphelyzetnek az kene lennie hogy a fenntartasidat eszed minden nap. Ehhez kell egy eletmod amit orok idokre tartod.
Egyed ugyanazt mint eddig csak adagbab a felet. Kisebb falatokban joval lassabban pont olyan erzes lesz.
Termeszetesen ezzel parhuzamosan menj psgichologushoz
Valamit nagyon elnéztél mert egy 180 cm magas férfinak is max 2500-2800kcalra van szüksége ha nem élsportoló.
6000 kalória brutális, és még 4000 is az lenne… Jelentkezz az élet 250 kiló felett műsorba, talán ott tudnak segíteni.
Na ez jó kérdés! Épp ezen agyaltam, hogy mivel kellene motiváljam magam, mikor minden mindegy már. Pszichológusra nincs pénzem. Vajon ha teletömnének gyógyszerekkel megváltozna a nyomorék gondolkodásom és az érzéseim?
Akartam kiírni kérdést, de megelőztél, ha kiírom jelentik és törlik, mondván ugyanaz írta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!