Létezik olyan hogy az illető a hormon probléma miatt 120 kiló és nem tud fogyni,csak hízni,vagy ezek ilyen önnyugtató mesék?
"20 kilót híztam. Nem eszek többet"
20 kiló rengeteg. Ha ennyit híztál, akkor többet eszel, mint korábban. Nem szemre/érzésre kell kijelenteni a mennyiséget, hanem grammra és kalóriára pontosan, különben pont ez lesz, hogy jaj, biztos az antidepresszánstól híztam fel, mégha ez biológiailag lehetetlen is.
"kezdem elengedni az egész hízás témát, mert amúgy sem akarok senkinek se tetszeni"
A külsődre lehetsz igénytelen, de ha emiatt az egészséged benyújta a számlát előbb-utóbb, akkor kénytelen leszel foglalkozni a nem gyenge túlsúlyoddal.
Van egy olyan "betegség", ami miatt adott valaki nagyon nehezen tud keveset enni, és fogyni.
Én közéjük tartozom. Most már gyógyszeresen kezelve vannak a falásrohamaim, így stabilan fogyok is (persze mellette sportolok is, de azt azelőtt is csináltam, csak nem működött).
Persze mindenki azt mondja, csak lusta vagyok, még nincs önuralmam 🤷🏻♀️ amióta kezelve vagyok, azóta normálisan érzem magam, mint a legtöbben, akik itt szidják a kövéreket. Így tapasztalván a másik oldalt is (tudok keveset enni, nem jön rám folyton a zabálhatnék) látom, mennyire nem volt normális az állapotom a kezelés előtt.
Nem mesével amítottam magam, hanem szó szerint kapartam a falat, amikor nem engedtem a falásrohamoknak. Nem kívánom ezt senkinek, de azért lehetnétek empatikusabbak is az embertáraitokkal, mert fogalmatok sincsen, ki min megy keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!