Tényleg túl sovány vagyok?(képek)
Figyelt kérdés
Én nem érzem magam annak, de mindenki azt mondja nagyon vékony vagyok, hízni kell.márc. 1. 18:00
31/33 anonim válasza:
Ha már mindenki megnyugtatott, hogy bomba az alakod akkor ideje lenne lepucolni a tükröt. Hogy nem zavar? :D Úristen
32/33 anonim válasza:
Sovány vagy, de nem túl sovány. Rokonok, anyák, nagymamák azt szeretik ha jó telt a szerettük. Meg persze ha háromszor szedsz a főételből, de attól még sokkal egészségtelenebb kövérnek lenni, mint kicsit soványhoz közelibbnek. (A BMI-d is normál most. Mond meg azoknak, akik hizlalnának)
33/33 anonim válasza:
Érezd jól magad a bőrödben! Így is pont jó vagy, de ha egy pár kiló feljön az se baj. Fogyni semmiképpen nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!