Nincs veled semmi baj. A tükröt viszont pucolhatnád néha.
márc. 2. 10:52
22/33 anonim válasza:
Nem lenne jó fogynod mert ha elkap egy rondább betegség, jó egy minimális tartalék. Formásodnod érdemes, de ez nem kritika, hiszen a legtöbb emberre igaz. A lábadat tényleg meg kéne mutatni orvosnak.
márc. 2. 11:31
23/33 anonim válasza:
Ne menj le 50-re.
Én 49 vagyok, minden bordám kiáll és a csípőcsontom is, plusz hol van menzim hol nincs (168cm vagyok).
53-54 kilósan úgy néztem ki, mint te, vékony voltam, de tetszett - most nem tetszik, úgyhogy hízás a cél minimum 53-ra (betegség miatt fogytam le sajnos).
márc. 2. 13:13
24/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy sovány, szerintem teljesen jól nézel ki. Viszont azt a tükröt nagyon le kéne törölni, mert az gusztustalan.
A lábaddal tényleg nagyon nem ok valami, irány az orvos.
márc. 2. 18:04
27/33 anonim válasza:
Én semmi problémát nem látok a lábaddal kapcsolatban, valószínűsítem hogy a retkes tükör miatt gondolják egyesek hogy baj van vele. Vékony vagy, ne fogyj lejjebb, inkább az edzésre fordulj rá, nagyon formás testet eszkábálhatsz magadnak néhány hónap alatt.
márc. 2. 21:13
28/33 anonim válasza:
A lábfejét és a lábujjait nézd, főleg az első képen. Sokan azt beszélik itt. Magam részéről láttam már rosszabbat is, nem is vagyok fétises, nem is értek hozzá, engem hidegen hagy. Kérdés szempontjából meg tényleg nem számít semmit.
Nem értem sokan miért foglalkoznak ezzel, pláne nagyon negatívan, meg hogy koszos a tükör. Nem takarítási tanácsokat kért a kedves kérdező.
márc. 2. 21:19
29/33 anonim válasza:
Azért ekkora bütyök hiba, ha nem bántja a szemed. Ezzel valamit kezdeni kell, mert csúnya is meg idős korban elzáródhatnak erek a környező szövetekben emiatt.
Azt nem értem, hogy miért kéne lábfétisesnek lenni ahhoz, hogy meg tudd mondani, hogy valakinek csúnya a lába???? Akkor ennyi erővel arcfétises is vagy, ha valakinek nem tetszik az arca és szégyelld magad. Meg kézfétises vagy, ha megállapítod, hogy ha valakinek görbe ujjai vannak.... Ez itt az agyiszint
márc. 2. 22:22
30/33 anonim válasza:
Az ilyen láb nem esztétikai szempontból gond, max csak a fetisisztáknak, de kétlem, hogy itt bárki ilyen szempontból nézné a kérdezőt, én legalábbis biztosan nem. Kedves kérdező, a lábadon kezeletlen ortopédiai elváltozások vannak, nem rosszból meg sértésből írom, hogy fordulj orvoshoz velük, nemcsak a testsúly és az esztétikum fontos, hanem az egészség is. [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!