Nek.tek mi a motivációtok?
Kedves #10-es, nagyon nem szeretnélek bántani, nem ez a célom. Én is ovis gyerek anyja vagyok. A legjobb indulattal mondom, hogy nem fog célra vezetni hosszú távon, ha valós vagy vélt külső benyomásra akarsz változni. A többi anyuka se tökéletes. Változz elsősorban magad miatt, hiszen mások számára a külsőnk fele annyira se fontos, mint saját magunknak.
Tényleg nem beléd kötni akartam, sok sikert kívánok! :)
Engem az, hogy tudjak menni anélkül, hogy fájna a térdem.
Nem elhízottként is problémát jelent, mert ízületi bántalmaim vannak, szóval egészségi szempont.
169 centi vagyok, de 60-61 kiló az már sok ebből a szempontból. Kinézetre nem - voltam több is -, viszont fáj a térdem és a csípőm.
Már nincs motiváció, ez az életem része. Heti 4-5 edzés, odafigyelni arra, hogy mennyit eszek.
Ha csak a motivációra hagyatkozol, akkor egy idő után abba fogod hagyni.
Motiváció ide, vagy oda, csinálni kell, és kész.
A mai nap margójára: Semmi kedvem nem volt láb edzésre elmenni. Az edzőterem 2 óra utazás oda vissza, tehát nekem 1 edzés elveszi a fél napomat, ezzel szemben mégis elmentem 0 motivációval, és a 2 és fél év edzésem alatt ez a mai edzés benne van a TOP 3-ban az tuti.
Ennyit a motivációról.
#16 voltam
Pont az lett volna a lényeg, hogyha a motivációra hagyatkoztam volna, akkor nem mentem volna el edzeni.
Ha csak a motiváció hajtana, akkor lenne 1 héten 2 edzésem maximum, lábat nem edzenék soha. Ellenben a legrosszabb napjaimon is lemegyek edzeni és lábat sem hagyom ki.. Ezt ajánlom nekem is, hogy ilyen gondolkodásod legyen, mert nem sokáig tart a motiváció sajnos. De ez teljesen normális.
A fogyásra az motivált, hogy nem akarok meghalni, sem mindennapos fájdalmakkal élni, sem beteg lenni ( mert ez volt a helyzet).
A súlyom megtartására pedig az motivál, hogy nem akarok ott kikötni ahonnan indultam, mert olyan szinten nehéz volt ( és az a mai napig is), hogy talán nem tudnám újra végigcsinálni... Ezért továbbra is diétázom, sportolok.
Kizárólag az egészségem miatt vágtam bele, az ilyen külsőségek, rongyok vásárlása, kinézet stb nem érdekel, és a pasizás sem. Van párom, házasságban élek:)
5 éve még 170kg voltam,most 64.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!