Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyibarát? Közös diéta?

Fogyibarát? Közös diéta?

Figyelt kérdés
Van rajtam pár kiló felesleg, amit szeretnék leadni, de nagyon megszenvedem a diétázást egyedül. Szeretnék találni valakit, aki mentorálna engem ebben, akit felhívhatnék, mielőtt olyat ennék, amit nem kéne, aki megpróbálna lebeszélni róla, motiválni, amikor belefáradok. Természetesen én is vállalnám ezeket, és segíthetnénk egymást a fogyásban. Nem érdekel a kor, nem kell képzettség, vagy semmi hozzáértés, csak kölcsönös támogatást szeretnék.

2023. jún. 14. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Szívesen beszélgetek ilyen témáról, bár rajtam sokkal nagyobb a súlyfeleslef mint pár kiló :)

Ha gondolod, írj

2023. jún. 14. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Én is csatlakoznék ha lehet.Bár rajtam is sokkal több van mint pár kg
2023. jún. 14. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Tökmindegy, mert ha magadtól nem megy, akkor úgyis visszahízod.

Ez tény. Vgy csinálod magadért, a saját motivációból vagy feladod, bármi legyen az.

2023. jún. 14. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez ötlet szinten jó lehet, de alapvetően a "diéta" nem jó megoldás. Életmód váltás kell és annyit kell ennyi, hogy deficitben legyél.

Nehéz lesz úgy diétázni, hogyha olyanokat ennél amit nem kívánsz nem szeretsz.. Igazából a diétának nincs értelme..

Én például hétvégén még sült oldalast is ettem, csak keveset. Ez a kulcsa.. bármit ehetsz amit szeretsz, még a csokit sem kell teljesen kizárni, csak nem kell táblástól enni.

Én már lassan 2 éve váltottam egészségesebb életmódra.

2023. jún. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!