Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diéta vált be nektek?

Milyen diéta vált be nektek?

Figyelt kérdés

Sok mindenen gondolkodom, elsősorban a 90 naposon, de az a fő cél, hogy a diéta után egy teljesen tartható étrendet is kialakítsak, amivel nem hízok vissza.

A mozgás esetén én most a futást és biciklizést gondolnám a legjobbnak, minden mást később.

F/26/ 183 cm/99 kg

2023. jún. 10. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
2023. jún. 10. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kaloriaszamolas, mozgas
2023. jún. 10. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Két éve számolok kalóriát, egy év alatt fogytam 50 kilót, egy éve tartom. Mondhatjuk, hogy bevált, szerintem.
2023. jún. 10. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek különböző diéták. Fogyni akkor fogsz, ha kevesebb kalóriát eszel mint amit beviszel. Azt hogy ehhez miylen módszertant használsz - keto, paleo stb - ezt az alapot nem változtatja meg de valószínűleg kezdőként nem is érdemes ezzel kísérletezni.

Szóval kalóriadeficit és sport.

2023. jún. 10. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Napi 3 tojás, snacknek meg répa
2023. jún. 11. 01:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazából a hármas válaszolóval ugyanaz a tapasztalatom, nekem is kb. -50 kg, és igazából az utóbbi 1,5 évben lejött még 5 kiló, de igazából ha azt a pár kilót nem számoljuk, akkor én is már 1,5 éve tartom a súlyomat. Én is kalóriát számolok. Szerintem a kalóriaszámlálás az ami hosszú távon fenntartható, mert ugye sok ilyen-olyan diéta van, ahol bizonyos dolgokat megvonunk magunktól, viszont én szerintem nem lehet x élelmiszert életed végéig kizárni, amit eddig gyakran fogyasztottál. Meg nem vagyok olyan ismeretes a 90 napos diétában, de azt hiszem ott minden nap meg van, hogy milyen ételek lehetnek a hangsúlyban. Szóval pl. egyik nap szénhidrátnap, stb. Hát nem tudom, nekem ez így annyira nem jön be, hogy egyik nap szinte csak szénhidrát, a másik nap meg szinte csak fehérje... nekem ez is így elég szélsőségesnek tűnik. Nekem a szimpla kalóriaszámlálás és a "mindenből mértékkel" elv jobban bejön. De ha még ilyen 90 napos diétát is akarsz követni, a végén akkor is csak a kalóriadeficit fog számítani.
2023. jún. 11. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Viccen kívül az, hogy keveset eszel. Szokásos, változatos étrend, de kicsi adagokkal.
2023. jún. 16. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!